Foorumi

Avaus 9.5.  (Luettu 3130 kertaa)

Toukokuu 19, 2002, 10:10:40

Poissa

 • Uusi naama
 • Viestejä: 1
  • Profiili
Aikooko järjestäjä jatkossakin keskittyä prätkällä keulimisen ja kuminpolton esittelyyn, ym. tarpeettoman hulinan järjestämiseen moottoriradalla. Jos näin aiotaan toimia on lienee syytä alentaa pääsy ja ratamaksuja, jotta saataisiin edes jonkinlainen jono aikaiseksi rataportille. Suuri osa paikalle vaivautuneista ja 30 eeroa maksaneista haluaisi myös ajaa muutaman kierroksen, eikä vain istua kuumassa autossa ja ihmetellä miksei jono liiku. Onneksi odotus sentään palkittiin ja lopulta radalle päästyä alkoikin sitten kilvanajo. Eräs punainen ipitsa gl pyöri jaloissa koko radan leveydellä ja välillä myös ulkopuolella, tyyliin "ja minustahan ei ohi tulla". Tämä radalle eksynyt jokamiesluokan kuljettaja ei ilmeisesti ollut osallistunut ohjaajakokoukseen lainkaan tai ei vain ollut halunnut ymmärtää tapahtuman ajoharjoittelu teemaa. Valitettavasti myöskään lippumiehet eivät olleet tehtäviensä tasalla. Kyseinen kuljettaja olisi ehdottomasti pitänyt liputtaa mustalla pois radalta, niin oman kuin ennenkaikkea muiden turvallisuuden takia! Järjestäjän arvoasteikolla kuitenkin ihmisten rahastus on muutaman pykälän heidän turvallisuutensa yläpuolella. Valitettavaa.

Toukokuu 20, 2002, 12:12:21 #1

Poissa

 • Naama
 • Viestejä: 581
  • Profiili
Järjestäjät eivät aijo keskittyä prätkällä keulimiseen, muttei halua jättää sitä poiskaan. Tapahtumaan ollaan koitettu saada vaihtelevaa, värikästä ohjelmaa ja juuri siihen tuollainen taitopyöräily sopii milestäni loistavasti. Käsittääkseni radalle.com tapahtumissa ei ole ollut koskaan ongelmana se, ettei radalla olisi ajajia päin vastoin kuitenkin.
On vähintäänkin epäloogista pienentää ratamaksua, jos ajajia on nytkin jo riittävasti. Vastaavanlaisia ajotapahtumia järjestää pari kesässä Opel, FFP, ja Honda. Näissä pääsisit ajamaan varmasti niin paljon, kuin vain renkaat kestävät. Painotan ettei kyseessä ole kilvanajo jos kilpaa haluat ajaa niin silloin rataleimatutkintoon ja lisenssi AKK:lta ja johonkin Endurance tai vaistaavaan kilpailuun. Jos kuitenkin kohtaat radalla holtittomasti ajavia tule tekemään rohkeasti ilmoitus  infopisteeseen ja pääliputtajalle. Asiaan puututaan varmasti. Jos järjestäjän arvoa asteikolla ensimmäisenä olisi ollut ihmisten rahastus eikä turvallisuus ei paikalla olisi varmasti nähty kahta Ambulanssia, useista sammutus ja ensiapupisteistä puhumattakaan. Järjestys miehiä oli 30kpl pitkin aluetta estämässä ihmisten pääsyä radalle ajon aikana. Tervetuloa seuraavaan..

Toukokuu 22, 2002, 10:10:55 #2

Poissa

 • Uusi naama
 • Viestejä: 3
  • Profiili
Joo ainakin kuvien perusteella kekkerit on olleet ihan onnistuneita.  Ehkäpä itsekin pääsen lauantaina mukaan.

Niin ja ei harjoittelusta kannata tehdä turhan vakavaa touhua. Prätkien keulimiset ym. on varmasti useasta ihan mielenkiintoista katseltavaa, joten pitäkää vaan sama linja.