Foorumi

ajopäivä Kemoralla 30.9  (Luettu 2022 kertaa)

Syyskuu 23, 2017, 10:10:30

Poissa

  • Uusi naama
  • Viestejä: 9
    • Profiili
Lauantaina 30.9 kello 10:00 ajetaan jälleen kerran Pede MK Track Day Kemoralla. Kyseessä on siis ajopäivä autoille Kemoran radalla. Tilaisuus on avoinna kaikille.

Järjestelyt on tuttuja niille, jotka ovat osallistuneet jo aikaisemmin: meillä on 3 luokkaa jotka ajavat 20 minuuttia joka tunti. Sarjat ovat:
- Katuautot (rekisteröidyt vakioautot tai vähän viritetyt)
- Kilpa-autot
- Drifting sallittu

Kuljettajalla tulee olla henkilöauton ajokortti TAI AKK lisenssi sille autotyypille, millä hän ajaa. Alaikäiset voivat siis myös osallistua AKK lisenssillä. Kuljettajan ja mahd. matkustajan täytyy käyttää turvavyötä ja kypärää. Osallistuminen tapahtuu omalla vastuulla.

Kaikki sarjat ajavat pitkää rataa (2723 m).

Ratavalvonta varoitusvaloilla + lipuilla.

Hinta koko päivälle on 50 euroa per auto. Useita kuljettajia voi ajaa samalla autolla samaan hintaan.

Teille jotka haluavat kokeilla ajaa radalla vain kerran: pääset ajaamaan radalla 20 minuutin vuoron vain kahdellakympillä eurolla.

Yleisölle ilmainen sisäänpääsy!

Kun saavut Kemoralle:
1. Maksa kun ajat varikolle. Sieltä saat mukaasi paperin joka otat mukaasi varikolle.
2. Aja eteenpäin varikolle ja lue läpi ja allekirjoita paperin jonka sait maksaessasi. Tämän paperin perusteella suostut siihen, että osallistut omalla vastuullasi.
3. Aja katsastukseen. Jätä siellä allekirjoitettu paperi katsastusmiehelle. Sieltä saat tarran numerolla. Tarra kiinnitetään tuulilasin oikeaan yläkulmaan kuljettajan näkökulmasta. Tämä merkki antaa sinulle pääsyn radalle.

Tarjoilussa grillattua makkaraa, kahvia, pullaa ja muuta maistuvaa.

Tule Kemoralle ajaamaan oikealla kilparadalla! Jos et halua osallistua niin tule katsomaan ilmaiseksi kun muut antavat parastaan autoineen ja tutustu muihin asiasta kiinnostuneisiin. Sekä varikon katsomo ja pääkatsomo ovat avoinna.

Kysymyksiä voi lähettää tässä tai sähköpostitse info@pedemk.fi.

Järjestäjä: Pede MK (Pedersörenseudun Moottorikerho r.y.)

TERVETULOA!