Uutiset

circuit.fi virtuaaliratapäivä!

14.9.2007



Circuit.fi ja RADALLE.com yhdessä järjestävät Green Hell Tourin 4 virtuaaliratapäivää circuit.fi:n kiehtovassa virtuaalimaailmassa. Neljän ratapäivän mittaisen kiertueen aloittaa maanantai 17.9. Kello 16.00 - 22.00. Maanantaina 17.9. pidimme samalla ohjaajakokouksen, jossa käsitellään kauden 2008 AKK-Katuautosprintin sääntöjä ja mahdollista luokkajakoa. Kokous pidettiin circuit.fi tiloissa kello 18.00.


Circuit.fi - Moderni virtuaalimaailma

RADALLE.comin virtuaaliratapäivät toteutetaan rehellisinä kilpailuina Racing-simulaattoreilla. Keskinäiseen kilpailuun mahtuu kerrallaan kuusi hurjapäätä. Lajien ja ratojen valikoima on laaja. Valinnanvaraa on Formula ykkösistä ralliin. Yleisöllä on mahdollisuus nauttia baarin antimista ja seurata kisaa Race-TV:stä.
Kaikille Ringille aikoville tässä on loistava tapa harjoitella Nordsleife:a.
RADALLE.com tutustumishintasi on 10€ / ajo. Clubin jäseneksi pääset suorittamalla 20€ kertakorvauksen. Clubin jäsenyys sisältää automaattisesti 20 min ajoaikaa.


Kaikille sopiva ja vaivaton

Simulaattorikilpailu on vaivatonta. Tarvetta esimerkiksi vaatteiden vaihtoon tai matkustamiseen radalle ei ole. Ajamiseen soveltuvat jalkineet löytyvät paikanpäältä. Simulaatio soveltuu kaikille 15 - 100 vuotiaille. Kilpa-autojen hallittavuutta muokataan mieltymysten ja taitojen mukaan. Kilpailemisen hauskuus ja onnistumisen tunne on taattua circuit.fi :n tapahtumissa.

Yksilöllinen ja haastava

Circuit.fi on tarkoitettu tietysti myös kuluttajille. Harrastuksena ja lajina simulaattorikilpailu on vietävissä hyvinkin vaativalle tasolle. Loppuvuodesta pidettävänä Circuit Helsinki Nationals - viikonloppuna ratkaistaan ensimmäinen kansallinen simulaattori-mestaruus. Kaikista kilpailutapahtumista ja harrastussarjoista tiedotamme syyskauden aikana kotisivuillamme.



Lajeina RADALLE.com virtuaaliratapäivillä:

RACE - THE WTCC GAME

Uusin Simbin:in valmistama WTCC luokan ohjelma on erittäin kilpailuhenkinen tasapäistä vääntöä, jossa taito ratkaisee.

Simulaattorikilpureiden lisäksi lähtöruudukkoon voidaan laittaa haluttaessa jopa parikymmentä autoa. Kilpailutilanteita ja kamppailuita riittää siis jatkuvasti vaikka välillä joutuisikin ottamaan pientareelta uutta vauhtia.


Ruotsalainen Simbin on sydäntälämmittävä esimerkki yhteisöstä, joka on kehittynyt nopeassa tahdissa genrensä puitteissa varteenotettavaksi peliyhtiöksi. Elokuvabisneksen luonne on muuttunut jo pidemmän aikaa riskien minimoinnin kautta tapahtuvaan taloudellisen voitontavoitteluun, joka siivittää innovatiivisuutta ja rohkeita kokeiluja. Samaa laskelmointia on myös pelialalla, mikä ei ainakaan helpota marginaalipelien tekoa. Puhumattakaan konsolien tehojen nousun tuomasta kilpailusta. Näistä syistä nostamme hattua tälle intohimoiselle porukalle, joka on tehnyt suhteellisen pienin resurssein taas kerran hienon kilpa-ajosimulaation, joka tuo monille lapsuuden päiväunet todeksi.

http://www.race-game.org/




GTR 2

Syksyllä 2006 GTR 2 on eräs parhaista kilpa-ajosimulaatiosta, mitä on tarjolla. Se on keimailevan kaunis ja opettavainen, mutta sillä on ankara pimeä puolensa, jos sitä ei tartu päättäväisesti sarvista ja edes yritä kesyttää. GTR 2 ei ole pelkästään piinkova kilpa-ajosimulaatio, vaan siitä saa vaikeustasoa säätämällä myös vauhdikasta viihdettä arkademaisempaan menoon.

Simulaattorifriikeille tiedoksi, että peliin saa netistä myös fysiikan mallinnusta laajentavia lisäosia, jolloin esim. auton kulma ilmanvastukseen nähden vaikuttaa tarkemmin.

http://gtr-game.10tacle.com/




Circuit.fi - yhteystiedot
Circuit.fi

Valimotie 23 B 3 krs. Pitäjänmäki HELSINKI

050 5853 568

info@circuit.fi


Samalla Ensimmäisen VirtuaaliRatapäivän yhteydessä pidettiin nyt 17.9 Maanantaina AKK- katuautosprint ohjaaja/sääntö/kehitys-kokous.
klo 18-20

aiheina:
-kokemuksien ja kommenttien keräys kaudelta 2007
-sääntöjen ja luokkajakojen suunittelu kaudelle 2008
-vapaa sana aiheesta
-kilpaileminen talvella/kesällä
-kilpailusarjan 2008 suunittelu.
-alustava ilmottautumismahdolliisuus kaudelle 2008



Lisää infoa katuautosprintistä.

TERVETULOA!