Uutiset

RADALLE.com vieraili Kaliskruisingissa 14.6.2008

18.6.2008

RADALLE.com taas tapansa mukaan tuli, näki ja koki. Tällä kertaa Kuopion kauniissa kesäsäässä järjestetyn Kaliskruisingin. RADALLE.comin väkeä karkasi lauantaina Ahvenistolta RADALLE.com Pioneer-ratapäivältä istuakseen lähemmäs neljä tuntia Suomen ah, niin loistavassa kunnossa olevan tieverkoston vietävänä. Osallistujat siis lyöttäytyivät Eurocruising-letkan matkaan joka lähti aamupäivällä pk-seudulta, viihtyi päivän RADALLE.com Ahvenistolla, pysähtyi vielä Tampereella sekä Jyväskylässä ottaen letkaansa mukaan lisää osallistujia.

Laskeutumisaika Kuopioon oli laskettu alun perin ennen Kaliksen alkua, mutta kuinkas sitten kävikään, saavuimme paikanpäälle noin puoli tuntia tapahtuman alun jälkeen. Onneksi letkalle oli varattu oikopolku tapahtumaan, muuten olisimme jääneet suuren suosion saavuttaneet Citymarketin parkkiksen ulkopuolelle. Tapahtuma keräsi autoharrastajia ympäri Suomen, intomielisimmät autoharrastajat olivat ajaneet taas useita satoja kilometrejä päästäkseen viihtymään Suomen autoharrastajien kerman seurassa.

Tapahtuma oli todella hyvin toteutettu, näytti loistavalta ja väki viihtyi. Isot kiitokset ja hatunnosto Kaliksen pojille, hyvin te vedätte!

Kesäillan viilentyessä oli tietty tarve siirtyä sisätiloihin pois hyttysten evästettävistä ja jatkobileet toteutettiin kaupungin ehdottomasti suosituimpiin hippapaikkoihin kuuluvassa Sawo Kabareessa. Autokansan osanotto kekkereissäkin oli äärimmäisen runsaslukuista. Meno oli vauhdikasta ja autokansan yhteenkuuluvuuden tunnetta on taas vahvistettu suhteettoman suurella määrällä nestemäisiä nautintoaineita. Onneksi lähes kaikki intoilijat olivat olleet kaukaa viisaita (ja yöaikaan myös läheltä kauniita) ja varanneet majoituksen kauniista kalakukkojen kaupungista. Näin ollen kisakuntoa ei tarvinnut kyseenalaistaa kun ratin ja penkin väliin hypättiin vasta sunnuntaina puolenpäivän huitteilla.

Myös RADALLE.com halusi kannustaa Kaliksen upeimpia autoja kiertämään lisää autotapahtumia. Kolmen parhaaksi valitun auton kuljettajat saivat itselleen ja seuralaiselleen kutsut RADALLE.com Motopark Festareille 5.-6.7.

Nähdään Motoparkissa, ja eiku RADALLE!