Uutiset

RADALLE.com Ahvenisto Finals 1.10.2011

8.9.2011

Ohjelmassa tottakai omalla autolla ajoa, Tuning&Styling-loppukilpailu, Korrek-vaahtoshow sekä paljon muuta. Paikalla lukuisia tällä kaudella palkittuja ajoneuvoja, joten varikolla on varmasti nähtävää jokaiselle. Kypärä mukaan, auto kuntoon ja RADALLE!

Lisäksi pienenä bonuksena TimeAttack-lisäkilpailu. Kuljettajien toiveesta järjestämme ylimääräisen TimeAttack-kilpailun, vaikka itse sarja on jo ajettu. Nyt onkin oiva tilaisuus tulla kokeilemaan mahdollisia tulevan kauden 2012 temppuja ja ajamaan vehkeet sisään talven säätöjä varten.

Viimeisenä, mutta ei suinkaan vähäisimpänä mukana meiningissä itse Mika Salo! Tämä Virittäjistäkin sekä joistain pienistä F1 ympyröistä tuttu legendaarinen kasvo on mukana tapahtumassa koeajamassa muutamien onnekkaiden ajoneuvoja aitoon Virittäjät henkeen! Oletko aina miettinyt kuinka oma kulkupelisi toimii? Kaipaatko neuvoja kokeneelta rataketulta? Älä huolehdi, nyt on mahdollisuutesi, sillä RADALLE.com arpoo 10 (kymmenen!) vierailijoiden autoa, joita Mika Salo käy koeajamassa. Lisää ilmoittautumisesta täällä!

Mikäli mielesi tekee radalle ajamaan niin muista nämä:
Vakuutettu ja katsastettu auto
Voimassaoleva ajokortti kyseiselle ajoneuvolle
Kypärä sekä kuljettajalle että matkustajalle
Öljynimeytys- tai muu nesteitä läpäisemätönmatto auton konehuoneen alle (näitä saa ostaa myös tapahtumasta 20€/kpl)

Meluraja: 110db

Tapahtuma avoinna yleisölle 9 – 19

Hinnat ennakkoon:
Sisäänpääsy 12€
Sisäänpääsy + ratamaksu 40€
Perhelippu 30€ (2 aikuista + max. 3 lasta 12 – 17v)

Hinnat portilta:
Sisäänpääsy 15€
Ratamaksu 35€