Uutiset

RADALLE.com KONI iskari-ilta 18.4.2012

17.4.2012

Keskiviikkona 18.4.2012 kello 18 - 20 järjestetään Helsingissä Malmilla Motoral Oy:n tiloissa KONI iskari-ilta. Ohjelmassa on yleistä tietoa iskunvaimentimista ja niiden toiminnasta sekä vaikutuksesta auton käyttäytymiseen. Lisäksi koulutuksessa on mahdollisuus tutustua KONIn iskunvaimentimiin ja ominaisuuksiin sekä esittää kysymyksiä alan asiantuntijalle. Mikäli olet aina miettinyt kuinka iskunvaimennin toimii tai miten erilaiset säädöt ynnä muut vaikuttavat autolla ajamiseen tai rata-aikoihin niin tämä on oikea paikka olla paikalla.

Lisäksi tarjolla on tietoa KONIn lanseeraamasta FSD-teknologiasta. Kyseessähä on Frequency Selective Dampening-teknologia joka tarjoaa ensimmäistä kertaa maailmassa OIKEASTI kompromissittoman iskunvaimentimen. FSD tekniikalla varustettu iskunvaimennin säätää vaimennustehoa vaimentimen männän liiketaajuuden mukaan. Tällä tekniikalla saadaan aikaan iskunvaimennin joka sopii niin kadulle kuin radallekin täydellisesti. Kompromissien aika on ohitse! Lisää tietoa KONI iskunvaimentimista täältä.

KONI iskari-ilta alkaa kello 18:00 Motoral Oy:n tiloissa osoitteessa Valuraudankuja 1, Helsinki. Tervetuloa mukaan ja ota asiasta kiinnostuneet ystäväsi mukaan myös, tapahtuma on kaikille avoin.