Uutiset

RADALLE.com Ratapäivä 29.6.2013 Ahvenisto

25.6.2013

RADALLE.com saapuu jälleen Hämeenlinnaan kesälomakauden kynnyksellä. Nyt onkin hyvä hetki levähtää kevään ja alkukesän kiireiltä ja ottaa hieman rennommin. 29.6.2013 Ahvenistolla ajetaan perinteinen RADALLE.com ratapäivä jolloin koko päivä on varattu Omalla autolla ajamiseen. Rata-aikaa on varmasti riittävästi kaikille. Radalla on ajovuoroja niin tavallisille katuautoille, driftaajille sekä astetta vikkelimmille kilpa- tai katuautoille Extreme –ajovuorojen aikana.

Varikolla on tuttuun totuttuun tapaan naiskauneutta RADALLE.com BABEjen muodossa vaahdolla sekä ilman. Arvostettu tuomaristo kiertää jälleen kerran kaikki tapahtuma-alueella olevat autot ja valitsee Tuning&Styling –kilpailussa näyttävimmät, erikoisimmat, hifistetyimmät ja vikkelimmät laitteet. Kannattaa muistaa, että jokainen Tuning&Styling –kilpailussa palkittu ajoneuvo saa kutsun kesän finaalitapahtumaan jossa katsotaan kenen laitteet ovat Suomen tyylikkäimmät!

Tapahtumassa on myös esillä Liquid Image –actionkamerat. Nämä edulliset kamerat omaavat kaikki tarpeelliset ominaisuudet niin harrastelijalle kuin ammattilaisellekin. Lisätietoa maahantuojan sivuilta täältä.

RADALLA nähdään!

HUOM! Desibeliraja 95db!

Tapahtuma avoinna: 10 – 18
Paikka: Ahveniston moottorirata
Osoite: Poltinahontie 47, Hämeenlinna

Hinnat:
Ennakkoon (www.lipputoimisto.fi)
Sisäänpääsy: 11,90€
Sisäänpääsy & ratamaksu: 45,90€
Perhelippu: 32,50€ (sis. 2 aikuista + max 3 lasta 12 – 17v)

Paikanpäältä (HUOM! Vain käteinen!)
Sisäänpääsy: 15€
Ratamaksu: 40€

Tapahtuman aikataulut täällä.