Uutiset

JÄÄRADALLE.com Hyvinkää 7.2.2015 Jääratapäivä

jäärata

27.1.2015

RADALLE.com tulee jälleen, pitkän tauon jälkeen, Hyvinkäälle Vauhtipuistoon liukastelemaan. Jääratapäiviä vietetään 7. helmikuuta perinteisesti omilla autoilla ajamista, katuautosprinttiä, BABEja, autonäyttelyä ja tietty jäätävän hyvää meininkiä!

Vain reilun 60 kilometrin päässä Helsingistä. Paikalle pääsee myös ilman suurempia ongelmia myös Tampereelta ja Turusta. Ota siis kaverisi kyytiin ja tule paikalle tsekkaamaan mikä on hauskinta mitä talvella voi tehdä omalla autolla housut jalassa.

Tapahtuma starttaa kello 12:00 ja luistelu loppuu kello 18:00. Mahdollisuuksien mukaan radalta lähdetään nauttimaan virvokkeita sivistyneesti tarpeeksi liukkaaseen ja vauhdikkaaseen paikkaan. Aikataulu tapahtumalle löytyy täältä.

Valitettavasti tämä talvi on ollut tähän asti sen verran huono, että piikkirenkailla ajaminen ei ole mahdollista. Eli Jäärata kerkisi lämpöisten aikana lähes sulamaan ja tämän viikon lumisateet pelastavat kyllä tapahtuman sekä radan, mutta rata on vielä liian ohut piikkirenkaille. Eli sallittuja kaikilla laitteilla ovat vain normaaliin tieliikenteeseen hyväksytyt nasta- ja kitkarenkaat!

Mikäli ajat radalla tarvitset mukaasi seuraavat: kypärän, peitteen auton alle sekä öljynimeytysmaton (näitä saa mm. Motonetista). Ajoneuvoja ei myöskään saa huoltaa lähdönjärjestelyalueella.

Osoite:
Hyvinkään Vauhtipuisto
Hikiäntie 1508
Hyvinkää

Avoinna:
12:00 – 18:00
Katsastus radalla ajaville alkaa jo klo 11:00

Meluraja: 110 db

Liput portilta (huom. vain käteinen!)
Sisäänpääsy 10€
Ratamaksu 35€

 

Tervetuloa liukastelemaan!