Uutiset

Viikonlopun menovinkit!

11.6.2015

Viikonloppuna tapahtuu ympäri Suomea ja Suomen naapuria!

HeMa Show 13.-14.6.2015 on Loimaalla järjestettävä ajoneuvonäyttely. Kaksipäiväinen Hema Show kerää yhteen erilaisista harrasteajoneuvoista kiinnostuneet ihmiset. Tapahtuma järjestetään Loimaan jäähallilla ja sen piha-alueilla. Aukioloajat ovat lauantaina 13.6. klo 13-24:00 ja sunnuntaina 11-17:00. 

Eri ajoneuvoluokille on omat sarjansa, joissa parhaat palkitaan! Palkintoluokkia ovat: Raskas kalusto, työkoneet ja traktorit, kilpa-autot, pick-up/van, amerikkalaiset autot, eurot/japanilaiset, classic, moottoripyörät/pomot, autohifi, tekniikka. 

RADALLE.COM BABET viihdyttävät yleisöä Hema Show:ssa.

Haapajärveltä kotoisin oleva monillekkin jo tuttu kasvo Jarkka Saarnio tuo yleisön nähtäville oranssin AVO BMW:nsä. Oranssi paholainen nähdään Hema Showssa siis RADALLE.COM:in osastolla!

(c) Duke.1g.fi

 

Kalis Car Show on Itä-Suomen suurin harrasteautotapahtuma, mikä pidetään tänä vuonna 13.6.2015 Kuopiossa Prisman pysäköintialueella. Ajoneuvoja on ilmottautunut jo noin 130 ja muutama moottoripyöräkin on kuulemma mukana tässä porukassa! RADALLE.COM BABET https://www.facebook.com/RADALLE.comBabes?fref=ts mukana Kalis Car Show:ssa viihdyttämässä yleisöä!

 

Gatebil - Mantorp Park 2015 on jo perinne monille Suomalaisillekkin! Tapahtuma järjestetään 12.-14.6.2015 Ruotsissa! Paikalta löydät myös RADALLE.COM:in juontajan Ville Kaukosenhttps://www.facebook.com/kaukone?fref=ts