Uutiset

Drivepark tapahtuma peruttu

26.1.2016

 

Joudumme valitettavasti perumaan Lopen Räyskälän Driveparkkiin 30.1.2016 suunnittelemamme tapahtuman.

Teemme näitä talvitapahtumia aina säävarauksella ja vaikka pakkasta onkin riittänyt ja luntakin on satanut ja Driveparkin henkilökunta on saanut aikaiseksi hienon radan, mutta vallitsevat sääolosuhteet, vesisateet ja tämän viikon sääennusteet tekevät tapahtuman toteuttamisen laadukkaana mahdottomaksi. Jos tällä viikolla olisi pakkasta, edes vähän niin tapahtuma olisi ollut toteutettavissa.

Radan osana toimiva Jääkenttä on loistavassa kunnossa, mutta jääratatapahtumaan toteuttamiseen se ei riitä. Tarkoituksenamme oli tehdä jäärata, joka olisi ollut pääosin olisi ollut tampatulla lumipohjalla ja osittain jäädytetyllä jääkentällä. Tämä jääkenttä on paksu ja hienossa kunnossa, mutta sääolosuhteet vetävät rallycross radan päälle tampatulle lumelle jäädytetyn rataosuuden lumisohjoksi, joka ei yksinkertaisesti kestä ajamista kovinkaan kauaa.

Olisimme mielellämme toteuttaneet tämän tapahtuman ennenkaikkea siksi että meillä olisi täällä ollut ensiluokkainen mahdollisuus toteuttaa ensimmäinen jääkiihdytyskilpailu sekä tutustuttaa mielenkiintoisen uuden ajokeskuksen ja Driveparkin toiminta.

Driveparkissa järjestetään yrityksille ja pian myös yksityisille liukkaankelin ajoharjoittelua. Tutustu toimintaan osoitteessa drivepark.fi

Jääratakiertumeemme seuraava etappi on 13.2. Hyvinkään Urheiluautoilijoiden ylläpitämässä Vauhtipuistossa, jossa ajetaan isoja Rallicross sekä JM -kilpailuita. RADALLE.com on tehnyt jääratatapahtumia tällä radalla jo toistakymmentä vuotta. Tsekkaa kalenterimme osoitteesta www.radalle.com