Uutiset

Hyvinkään jääratapäivän keli näyttää lupaavalta!

9.2.2016

Lumiset maisemat tuovat valoa ja iloa mieliimme sekä houkuttaa meitä kaikkia talvisten lumisten harrastusten pariin. Hiihtokeskukset täyttyvät neonvärisistä haalareista ja karvabootseista. Tiukat trikoot suhisevat laduilla ja hiihtokansan ilo on ylimmillään. Hetkinen! Eihän tämä ole mikään automiehen talvi!

Automiehen talviparatiisin Hyvinkään vauhtipuistoon tuo RADALLE.com 13. Helmikuuta! Nyt tämä luvattu ralli- ja Tuning kansa pääseekin pitämään aidosti hauskaa moottorin pärinän, aurinkoisen kelin sekä iloisten ihmisten seurassa!

  • Radat on lyötävä lukkoon jo aikaisessa vaiheessa vuotta sekä luvat on haettava jo viikkoja ennen tapahtuman alkua, joten loppu on herran kädessä, vaikka tässä vaiheessa keli näyttäisi olevan kohdallaan! Onneksi sääennuste lupaa meille lauantaille aurinkoista piristessä synkään alkuvuoteen! Kertoo toiminnanjohtaja Akinaattori Salmela

Tapahtumassa tullaan perinteisesti näkemään muun muassa upeita näyttelyautoja, RADALLE.com Babeja, pitkiä luisuja radalla sekä mönkijöitä. Meno on siis taattua RADALLE.com laatua, joten elä ole hölmö ja jää kotiin! Tapahtuman juontaa kuuluisa juontajamme Harri Kolehmainen ja paikalla jalkoja nostattaa RADALLE.com Deejiit!

Nyt on siis tilaisuutesi tulla kokeilemaan ja harjoittelemaan liukkaalla ajoa! Tärkeintä on hauskan pito ja ajokokemusten karttaminen omaan ajamiseen. Jos sinulla on siis pientäkin epävarmuutta liukkaalla ajosta on tämä päivä myös sinua varten!

Etäisyyttä Helsingistä ei ole kuin kivenheitto eikä kovin paljon pakaralihaksia kaivata mikäli haluat tulla paikalle Tampereelta tai Turusta.

Tapahtuma alkaa kello 12:00 tasan ja päristely päättyy kello 18:00 illalla.

Valitettavasti tämä talvi on ollut tähän asti sen verran huono, että piikkirenkailla ajaminen ei ole mahdollista. Eli Jäärata kerkisi lämpöisten aikana lähes sulamaan ja tämän viikon lumisateet pelastavat kyllä tapahtuman sekä radan, mutta rata on vielä liian ohut piikkirenkaille. Eli sallittuja kaikilla laitteilla ovat vain normaaliin tieliikenteeseen hyväksytyt nasta- ja kitkarenkaat!

Hinnat tapahtumassa (Vain käteinen käy):
Sisäänpääsy 10€
Ratamaksu 35€
Vapaaehtoinen ajanotto kokopäivän / kilpailumaksu 20€ 

https://www.facebook.com/events/1013961405323201/