Uutiset

RADALLE.com on saanut uudet ja ihanat RADALLE.com Babe vastaavat!

18.4.2016

RADALLE.com organisaatio ylpeänä esittää ja julkaisee kaudelle 2016 uudet Babe -vastaavat Melissan ja Lauran!

Monenkin mielestä kaikkien ihanin osa RADALLE.comia on ollut tietenkin kauniit ja aina niin mukavat RADALLE.com Babet. Olemme tällekkin kaudelle etsineet näille ihanille Babeille johtotähteä ja nyt meitä on lykästänyt oikein todenteolla! Saimmekin heitä kaksi!

Melissa ja Laura aloittaa kaudella 2016 tehtävässään, joka on äärimmäisen tärkeä. Nämä kaksi nuorta kaunokaista nimittäin pitävät huolen siitä että naiskauneutta ei tapahtumista puutu ja että mm. vaahtoshow on entistäkin suurempi sekä tietenkin kuumempi!

Tässä he nyt ovat ja esittäytyvät!

MELISSA

Ammatti: Parturi
Asuinpaikkakunta: Klaukkala
Harrastukset: Moottoripyörät & Autot
Babe historia: Since Tammikuu 2014, Lähti kun olin toisella osastolla promohommissa American car showssa, ja mut napattiin touhuun mukaan. Muutama pytty tuli hommattua ja siirryin 2015 Kesällä Babes vastuuhenkilöksi.
Menestys: Tuning.fi:n ja RADALLE.com:in järjestämässä Gridgirl kisassa hävisin pronssia. Tuli myös oltua Miss Bomber2016 kisassa ja Toukokuussa 2016 olis tarkotus osallistua Miss TCM:ään. Kisaaminen ei oikein olo mun juttu, vaan se hyvä meininki mikä siinä ympärillä on, siksi tämä BABES vastuuhomma sopii mulle koska en yleensä itse kisaa koskaan.
Persoona: Olen kaikkien kaveri, ulospäinsuuntautunut ja yleensä porukan ylipirtein ja äänekkäin muikkeli joka saa kaikki nauramaan. Elän hetkessä ja päivä kerrallaan ja nautin elämästä. 

LAURA

Ammatti: Promootiotyöt, Hoitaja
Asuinpaikkakunta: Vantaa
Harrastukset: Kuntosali
Babe historia: Mukaan suoraan kaudelle 2016.
Menestys: Miss TCM 2015, Miss Bomber Worldwide 1. Perintöprinsessa, Tällä hetkellä mukana Suomen Seksikkäin -kilpailussa!
Persoona: Persoonalta olen räväkkä ja välillä temperamenttinen :) Rakastan autoja ja moottoripyöriä, joten esiintymis-ja promootiokokemus tuo uutta kulmaa sekä uusia ideoita tähän Babe- hommaan! Nähdään tapahtumissa ;)

Nämä ihanaiset Babet tapaat seuraavan kerran Tampereella Hot rod&Rock Showssa 23.-24.4! 

Tervetuloa RADALLE.com osastolle!

HALUATKO RADALLE.com BABEKSI?! Täytä hakemus osoitteessa www.radalle.com/babe ;)