Uutiset

SE ALKAA 5.5. Helatorstaina!

1.5.2016

Nyt on hiljaiselo loppunut ja messutkin alkaa olla taputeltu. On aika laittaa shortsit jalkaan ja kaivaa paketista tuore RADALLE.com t-paita, sillä kausi avataan Helatorstaina 5.5.2016 Ahvenistolla!

Radalle.com avaa kauden jo perinteeksi muodostuneessa Ahvenistossa! Kilpurit on nyt viritetty ja kuskit vielä kovemmassa vireessä valmiina kohti kautta 2016. Ahvenistolla nämä gladiaattorit päästetään irti ja päästän ajamaan kauden ensimmäinen Time Attack osakilpailu.

Päivän aikana on muunmuuassa omalla autolla-ajovuorot, Drifting ajovuorot, Tuning&Styling näyttely ja tietenkin paljon muuta!

Talven aikana on suomen talleissa rakentunut mitä makeimpia Tuning&Styling autoja. Mikäli sinulla on mielestäsi upea auto tai moottoripyörä jonka haluat tuoda kansan katsottavaksi, hyppää jousille ja ota mukaan.

Ahvenistolla rataa viihdyttää tietenkin omat Radalle.com DJ:t sekä aina niin ihanaisen radalle.com babet! Myöskin päivän aikana voit äänestä mielestäsi kauneimmat Radalle.com baben, joten nyt jos koskaan kannattaa tulla mukaan! 

Laitathan tapahtuman kalenteriisi ja otat paljon kavereita mukaan tähän kauden avaavaan tapahtumaan!

Nähdään Ahvenistolla!

Tsekkaa tarkemmat tiedot ja aikataulut Facebookista ja käy ostallistumassa tapahtumaan!

https://www.facebook.com/events/244967875834157/