Uutiset

Legendaarisen Artukaisen Paluu!

5.6.2016

RADALLE.com tuo nyt Turkuun Megalomaanisen Drifting tapahtuman. Artukaisen täyttää yhden päivän ajan kuminkäry, loistavan kesän tunnelman sekä suomen kovimmat drifting -kuljettajat! RADALLE.com järjestää Turussa ainutlaatuisen kaupunki drifting tapahtuman, jossa viihtyy koko perhe! Artukaisen legendaarisella moottoriradalle nähdään päivän aikana RADALLE.com Drifting PRO ja PRO2 luokkien viralliset osakilpailut sekä myöskin FCC CrossKartien osakilpailu. Nämä kaksi hurjaa lajia tuodaankin nyt vanhan Artukaisen moottoriradan pohjalle ja käydään tiukka taisto Artukaisen herruudesta!

Tapahtumassa tullaan näkemään taattua RADALLE.com meininkiä eikä päivästä tule puuttumaan vauhtia ja vaarallisia tilanteita! Turkuun saapuu myöskin tietenkin RADALLE.com Tuning&Styling show, RADALLE.com Vaahtoshow ja mikä parasta Turussa näemme aina niin ihanat RADALLE.com Babet!

Drifting kausi saatiin käyntiin muutama viikko takaperin hiukan sateisessa Kemorassa ja itsensä voittajatksi selvitti Juha Pöytälaakso. Tämä Pro- kuljettaja on näyttänyt otteitaan niin suomessa kuin myös ulkomailla ja kantaa hallitsevan suomenmestarin titteliä! Onko Turussa nyt katuradalle Juhalle haastaja vai pääsekö tämä mies jatkamaan voittokulkuaan? Se teidän kannattaa tulla todistamaan sillä tästä tulee todella kova taistelu!

Myöskin oman Drifting kilpailu-uransa Kemorasta aloittanut Legendaarinen kultakurkku VIlle Kaukonen nähdään Artukaisen näyttämöllä, joten näkemistä ja kokemista on paljon!

CrossKart- kausi on ollut kuumimillaan jo talvesta asti ja upeita osakilpailua on käyty jo pitkin vuotta 2016. Tällä hetkellä sarjaa johtaa JP Perämäki, joka on saanut taakseen todella kovan nuoren lupauksen Alexander Shengeliyan! Tämä nuori kuljettaja on näyttänyt osaamistaan jo viime kaudella ja on nyt todella lähellä lyödäkseen JP Perämäen ykköspaikalta! Näillä pienillä pahoilaisilla ajavat kuljettajat ottavat mittaa toisistaan vauhdikkaassa Artukaisen moottoriurheilu tapahtumassa, joten kovaa vääntöä on luvassa!

Tulethan paikalle todistamaan tätä Legendan Paluuta!