Uutiset

RADALLE.com Pesämäen NEZ-osakilpailusta Livestream!

28.6.2016

RADALLE.com Pesämäki vaatii arvoisensa livepalvelun!

RADALLE.com tarjoilee nyt drifting faneille todellista herkkua. Suomen kansainvälisin Drifting tapahtuma tuodaan nyt myös Livestreamiin. Tulevana lauantaina käydään Pesämäen upealla moottoriradalle suomen kansainvälisin Drifting-kilpailu jo toista vuotta peräkkäin.

Viime vuonna drifting kansa haukkoi henkeään Pesämäen auringossa kun nämä pohjois-euroopan ja baltian kovimmat kuljettajat ottivat mittaa toisistaan. Tuhatpäinen yleisö sai sitä mitä tuli hakemaan eli todellista drfiting ilotulitusta!

Tänä  vuonna tämä ilotulitus välitetään myös kätevästi mobiililaitteisiin kautta suomen maan ja koko maapallon! Katsomosta et nyt missaa hetkeäkään tästä ilotulituksesta, vaan voit seurata sitä realiaikaisesti myös puhelin näytöltä. Livestream on nyt ensimmäistä kertaa suomen kansainvälisimmissä kisoissa mukana, joten ota kaikki irti tästä ja tsekkaa tilastot muut suoraan älypuhelimista.

RADALLE.com ja X-Promotions on tälle vuodelle hankkinut Livestream-kalustoa, jotta X30-karting, FDO-Drifting ja Time Attack palvelisi katsojia sekä kilpailijoita monipuolisesti! Livestream näyttää Driftingin lisäksi lauantain myös Crosskart osakilpailun! Kova vauhtipäivä tulossa eli nyt ennakkoliput haltuun www.lipputoimisto.fi!

RADALLE.com Facebookin kautta ja Livestream-palvelun kautta voit seurata tapahtumaa koko lauantain.

Illan After Track bileet meille tarjoilee SPEKTI sekä Rob Perrie!

Kilpailun juontaa Legendaarinen nyt myös luisukuskina tunnettu Ville Kaukonen! Nyt siis sipsit ja virvokkeet kaupasta, livestream on täällä!

www.livestream.com