Uutiset

RADALLE.com Suomen Suurin Autofestari valtaa Motoparkin!

21.7.2016

Perinteeksi muodostunut RADALLE.com Festivaali rantautuu Motoparkin miljööseen tulevana viikonloppuna. Suomen suurin autofestivaali tuo mukanaan suuren kattauksen suomen kärkiartisteja sekä tietenkin kaksi päivää tiukka moottorin pärinää! Viikonlopun aikana nähdään muunmuassa Drifiting ja Time Attack- osakilpailut.

RADALLE.com on järjestänyt jo monena vuonna peräkkäin heinäkuun loppupuolella Virtasalmen Motoparkissa kolmepäiväiset festivaalit. Motoparkin miljöö sopii erittäin loistavasti areenaksi tälle suurelle kattaukselle bensiinin tuoksua, kumin käryä ja tietenkin suomen viihdetaivaan kirkkaita tähtiä! 

Perjantaina Festivaaleilla lämmitellään lanteet ja keräännytään kaveriporukalla tanssimaan muunmuassa Asteen ja Junon tahdissa. Nämä kaksi suomi hiphopin ja rapin kirkkainta tähteä pitävät huolen siitä että viikonlopun lanteet on lämmitetty. Lavalla nähdään myöskin Turkulainen pitkänlinjan DJ Futural sekä Mäntsäläis kollektiivi Sunshine Rockerz House! Festivaali illan perinteikkäästi kruunaa Mr. Lotharin aina niin kuuma K18 show! 

Lauantaina päästäänkin sitten itse moottoriurheilu osuuteen täysillä sillä lauantaina käydään Time Attack-sarjan osakilpailu. Nämä rataennätyksiä jahtaavat ja rikkovat kuljettajat päästetään jo kolmatta kertaa irti tänä vuonna. Pientä huhu liikkuu että kauan odotettu Sami Sivosen uusi auto nähtäisiin vihdoin tositoimissa Motoparkin lauantain osakilpailussa. Lauantaina myös pienet mutta pippuriset FFP-cup autot päästetään yhteislähtöön ja omaan osakilpailuunsa. Tämän toisen sukupolven GTi-golfeilla käytävän kilpailun aikana ei vältytä tiukoilta tilanteilta eikä hurjilta kontakteilta! Iltapäivän lopuksi päästetään harjoituksiin myös Drifting kuljettajat! 

Koko lauantain päivän jokainen voi osallistua radalla harjoitteluun! Päivän aika on useita ”Osallistu Omalla Autolla”-ajovuoroja sekä tietenkin suuren suosion saavuttanut Vapaa rataan tutustuminen. Jokainen voi siis käydä päästelemässä höyryjä motoparkin radalla! 

Lauantain ratahiet pyyhitäänkin sitten launtainiltana festivaalialueen lavalla! Lauteille nousee muunmuassa hiteistään ”Juomalaulu” ja ”Macho Fantastico” tuttu SPEKTI! Tämä rähinän kasvatti tulee valtaamaan Motoparkin festivaalialueen Illan pääesiintyjänä! Spektiä lämmittää lauantain kesäillassa myös Timo Pieni Huijaus, konemusiikko Spotifyn listoilta tuleva ALORA&SENII sekä DJ Basile Renaud. Lavalla nähdään molempina päivinä myös naiskauneutta ja suomen mestareita! Lavan valtaavat myös tanssiryhmä BOOMBOX joka tarjoilee autokansalle SM-tason Twerkkausta!

Sunnuntai onkin sitten täyttä kuminkäyryä, renkaan ulvontaa ja Turbojen suhinaa! Motoparkin perälenkillä ajetaan tietenkin Drifting-osakilpailu! Nämä gladiaattorit päästetään estradille Street, ProStreet, PRO2 ja PRO-luokissa. Haastavalla Motoparkin radalla nähdäänkin nyt suuret määrät savua ja uskomattoman upeita luisuja, joten tätä ei kannata missata! Samaan aikaan Kiihdytyssuoralla Riverside Timers ottaa aikoja 1/4 mailille! 

Tulevana viikonloppuna siis tapahtuu paljon, joten nyt on viimeinen hetki mennä lunastamaan itselleen edulliset ennakkoliput osoitteesta www.lipputoimisto.fi