Uutiset

Time Attack ja Drifting mestaruuksista ajetaan Alastarolla!

9.8.2016

Alastaron viikonloppuna tullaan näkemään kuumakin kuumempi taistelu Time Attackin herruudesta. Jo uskomattomia suorituksia suomen kansalle valoittanut Miika Toivonen on varmasti nälkäinen ja janoaa edellisten osakilpailujen tapaan rataennatystä. Miika on rikkonut rataennätyksen Time Attack unlimited- luokassa jo Kemoran sekä Ahveniston osakilpailussa. Myöskin tekniikkamurheiden kanssa paininut Sami Sivonen tullaan näkemään Alastaron kilpailussa. Paljon kohuttu Sivosen Audi R8 on toivottavasti saatu kisakireyteen ja Sami pääsee jahtamaan myös rataennätyksiä. 

Lauantaina kilpailun yhteydessä ratkotaan myös Kansainvälinen North European Time Attack- titteli suomen osalta. Hallitseva mestari Toni Rasmus Ruokonen joutui tekniikkamurheiden puolesta olemaan sivussa Motoparkin kilpailusta, joten toivottavasti tämä Time Attack konkari saadaan kilpaan mukaan. 

Kuumaakin kuumemman Mestaruustaiston lisäksi Alastarossa yhdistyy niin moottoriurheilu kuin myös riehakas huvi! Jo vuodesta 2003 RADALLE.com on järjestänyt Suomen Suurimmat autofestarit Motoparkin radalla ja nyt tämä tunnelma tuodaan Alastarolle. Luvassa on suomen ensimmäiset Time Attack Festivaalit! 

Festareilla esiintyy mm. YleX tuttu Solononen, Kosola & Xmies. Nämä herrat tulevat viihdyttämään autourheilu kansaa illalla ja päivällekkin pientä ohjelmaa on järjestetty. Iltapäivällä lavalla astelee Vaiheilutaide, Eepi Boloks sekä DJ Futural! JA tietenkin illan päättää Legendaariseen Motopark tyyliin MR. Lotharin ja kisujen kuuma K18-show!

Sunnuntaina päästetään suomen kovimmat luisukuskit omaan vuoroon! Alastarossa kamppaillaan kauden toiseksi viimeinen Drifting- osakilpailu. Osakilpailu ajetaan Pro, Pro2 sekä SM PRO luokissa. 

Alastaron hiukan haastavalle mutta nopealle radallle kerääntyy suomen kovimmat kuljettajat toiseksi viimeisen kerran.  Drifting kauden päätös ajetaan myöhemmin 17.9 haastavalle Botniarigin radalle. Moottoriurheilun täyteinen viikonloppu on siis Alastaron ratamiljöössä luvassa! Tietenkin rata-alueella ja varikoilla saavat festarikansa vierailla ja heitä siellä viihdyttää aina niin ihanat RADALLE.comin Babet! 

Tapahtuman juontaa ja kilpailut selostaa Harri Kolehmainen.

 

Lisätiedot www.RADALLE.com Facebook: RADALLE.com Instagram: radallecom / #radallecom Snapchat: radallecom