Uutiset

RADALLE.com Palkintogaala ajankohta siirtyy! Tsekkaa uusi päivä!

2.11.2016

Erinäisten neuvotteluiden tuloksena ja pitkällisen pohdinnan jälkeen olemme tulleet siihen pisteseen, että RADALLE.com Päätösgaala ajankohta siirtyy myöhemmäksi. 

Siispä! RADALLE.com Kauden Päätösgaala järjestetään Helsingissä 21.1.2017. Tarkempi paikka ilmoitetaan lähiviikkoina.

Tilaisuus on avoin kaikille lipun ostaneille. TimeAttack Finlandin ja Finnish Drift Open -sarjojen yhteinen palkintogaala ja kaudenpäätösjuhla on rennon asiallinen tapahtuma jossa kerätään yhteen vuoden aikana kilpailuissa ansioituneita kuljettajia, aktiivisia tekijöitä sekä muita yhteisestä harrastuksesta kiinnostuneita.

Illan ohjelma pitää sisällään mm. Coctailtilaisuuden, kilpailunjohtajan tervehdyksen, illallisen, sarjapalkintojen ja tunnustusten jaon sekä tottakai RADALLE.com BABE finaalikierroksen ja palkintojen jaon.

Pukukoodi tapahtumassa on smart casual. Älä saavu paikalle farkuissa ja flanellipaidassa. Lisätietoa pukukoodista täältä.

Sisäänpääsyyn oikeuttavia illalliskortteja voit lunastaa lipputoimistosta.

Varsinaisen gaalan taittuessa ehtoopuolelle tulee monelle varmasti mieleen maaginen sana: ”Jatkot!” Jatkobileistä tiedotamme erikseen lähiviikkoina kun virallinen ohjelma ja yhteistyökumppnani bileille varmistuu.