Uutiset

JÄÄRADALLE.com Kausi 2017 Julkaistu!

12.12.2016

Lumiset maisemat tuovat valoa ja iloa mieliimme sekä houkuttaa meitä kaikkia talvisten lumisten harrastusten pariin. Hiihtokeskukset täyttyvät neonvärisistä haalareista ja karvabootseista. Tiukat trikoot suhisevat laduilla ja hiihtokansan ilo on ylimmillään. Hetkinen! Eihän tämä ole mikään automiehen talvi!

Automiehen talviparatiisin portit aukeaa kaudella 2017 neljällä paikkakunnalla! Helmikuusta alkaen tämä luvattu ralli- ja Tuning kansa pääseekin pitämään aidosti hauskaa moottorin pärinän, toivottavasti aurinkoisen kelin sekä iloisten ihmisten seurassa!

Helmikuussa käynnistyy suuren suosion saavuttaneet RADALLE.com JÄÄratapäivät! Hyvinkään Vauhtipuisto aloittaa perinteikkäästi tämän kauden 11. Helmikuuta. Kausi jatkuu niin Pukkilan Kanteleringin ja Ouluzonen kautta aina Leville asti. 

Tapahtumissa tullaan perinteisesti näkemään muun muassa upeita näyttelyautoja, RADALLE.com Babeja, pitkiä luisuja radalla sekä mönkijöitä. Meno on siis taattua RADALLE.com laatua, joten elä ole hölmö ja jää kotiin! Tapahtuman juontaa kuuluisa juontajamme Harri Kolehmainen ja paikalla jalkoja nostattaa RADALLE.com Deejiit!

Nyt on siis tilaisuutesi tulla kokeilemaan ja harjoittelemaan liukkaalla ajoa! Tärkeintä on hauskan pito ja ajokokemusten karttaminen omaan ajamiseen. Jos sinulla on siis pientäkin epävarmuutta liukkaalla ajosta on tämä päivä myös sinua varten!

Seuraa tiedotusta ja tarkempaa infoa RADALLE.com Facebookista sekä www.radalle.com -sivuilta!