Uutiset

RADALLE.com Legendaarinen Gaala Lähestyy!

4.1.2017

Viime vuonna suuren suosion saavuttanut RADALLE.com Palkintojenjako Gaala juhlitaan 21.1.2017 Sokos Hotelli Vantaalla!

Vuoden 2016 Time Attack, Drifting ja X30 karting mestarit saavan ansaitsemansa palkinnot Vantaan Tulisuudelman sykkeessä. Lauantaina 21.1.2017 vaihdetaan ajohaalarit ja ajokengät parempaan seppälään! Pukuloistoa ja komeita kuljettajia on tietenkin luvassa, kun tämä porukka valtaa Sokos Hotelli Vantaan kaikki 3 kerrosta! 

Alkuillasta juhlitaan loistokkaalla gaalaillallisella ja loppuillasta Vantaan Tulisuudelmassa bailataan perinteiset RADALLE.com Jatkot! Joten korkkarit kattoon ja Gaalapukua suunnittelmaan!

- Odotamma todella runsasta osaanottoa ja kovia bileitä tietenkin huippuseurassa, Kommentoi kilpailujohtajanakin tunnettu Teppo Laukkanen. 

Viime vuodesta uutena palkintokategoriana on tietenkin Suomen Suurin Karting- sarja X30. Nämä nuoret ja iäkkäämmätkin kuljettajat otetaan avosylin vastaan juhlimaan viime vuoden kansainvälisiäkin saavutuksia.

Palkintogaalan illalliskortit voi itselleen lunastaa osoitteesta www.lipputoimisto.fi. Lipunmyynti on avoinna vielä 8.1.2017 asti, joten kannattaa olla nopea! Olemme myös avanneet alennuskoodin BRADALLE.com Sokos Hotel Vantaalle, jolla saa itselleen huoneen hintaan: 1hh 80€, 2hh 80€ ja 3hh 105€

Nyt hop hop viimeiset liput lunastamaan! ;)