Uutiset

RADALLE.com Kenguru-vuosi 2017 starttaa Hyvinkäältä

30.1.2017

Time Attack-voittajat - Vain Formulat ovat nopeampia

Time Attack (Unlimited )-sarjan kolme nopeinta olivat: 1. Miika Toivonen, Lotus Exige (Pirkkala), 2. Tom Warelius, Stcc silhuet BMW (Helsinki) ja 3. Sami Sivonen, Audi R8 (Ylöjärvi). Time Attackin Unlimited -sarjassa kilpailevat Suomen nopeimmat ”koppiautot”. Ainoastaan Formula-autot kulkevat nopeammin.

Miika Toivonen ja Sami Sivonen tunnetaan molemmat myös menestyneinä yrittäjinä. Toivonen on monessa mukana, mutta parhaiten hänet tunnetaan luxus- ja superautojen maahantuojana. Sivonen tunnetaan siviilissä puolestaan aktiivisena K-kauppias yrittäjänä ja toimijana.

”Toivosen ja Sivosen autojen, kaluston ja tiimin vieminen toiselle puolelle maailmaa on jo pelkästään mittava ja panostusta vaativa projekti. Tästä tullaan tiedottamaan myöhemmässä vaiheessa lisää”, kertoo RADALLE.com toiminnanjohtaja Aki(naattori) Salmela. Salmela kävi itse tutustumassa Australian MM-kisoihin viime vuoden lokakuussa, jolloin hän kävi kertomassa suomalaisen Time attack-lajin tasosta paikalliselle kilpailuorganisaatiolle.

Lauantaina 11.2. Hyvinkään Vauhtipuistossa JÄÄRATAPÄIVÄ

11.2. on mahdollisuus osallistua Jääratapäivään Hyvinkäällä tai tulla seuraamaan vauhdikasta menoa paikan päälle. Etelä-Suomessa jääratapäivien järjestäminen on harvinaista sääolosuhteiden ja ratojen vähäisen määrän vuoksi, joten kannattaa ehdottomasti lähteä katsomaan mistä on kyse.

Tapahtumassa on kaksi erillistä rataa, joista sisempi rata on tarkoitettu jäärata-ajoon. Jäärata-ajoon voi osallistua kuka tahansa omalla tieliikennekelpoiselle autollaan, jolle tehdään paikan päällä vielä ratakatsastus. Ilmoittautumisen voi suorittaa paikan päällä.
Ulompi rata on varattu Finnish Crosskart Challengelle, joka tulee nyt isompana kuin koskaan aiemmin.  RADALLE.com tapahtumissa on ajettu aikaisemmin Xtrem 750cc autoilla, mutta tänä vuonna tämä nopeatempoinen kilpailu ajetaan myös Mini, 85cc, 125 ja 250cc- luokissa eli kuljettajamäärä kasvaa puoleen sataan. Sarjaa kiertää kovan luokan suomitähtiä kuten mm. Niclas Grönholm.

Lisätiedot:
Teppo Laukkanen
p. 044 03 03066, teppo.laukkanen@radalle.comwww.radalle.com

LIPUT PAIKAN PÄÄLTÄ 10 €

Kuva Timoteus Photography