Uutiset

Kaaharit asialla helatorstaina Hämeenlinnassa

17.5.2017

 
Kaaharit asialla helatorstaina Hämeenlinnassa


RADALLE.com lanseeraa helatorstaina 25.5. #kaahari –liikenneturvallisuuskampanjan Ahveniston ratapäivän yhteydessä Hämeenlinnassa. ”Kaahaaminen ja kilpailuvietti on asioita, mitkä ovat aina olleet ihmisveressä, on sitten eletty Cowboy-aikaa tai ajettu nykyisillä peltilehmillä. Tämän vuoksi on turha taistella asiaa vastaan, vaan luoda lain sallimissa puitteissa tähän mahdollisuuksia”, sanoo Akinaattori Salmela RADALLE.com:sta. RADALLE.com mahdollistaa kovaa ajamisen ja omien rajojensa kokeilemisen omalla autolla ensi torstaina Ahveniston moottoriradalla.

Osallistu omalla autolla

Kuka vaan voi osallistua rata-ajonpäivään maksamalla sisäänpääsy- ja ratamaksun. Luonnollisesti vaaditaan kuitenkin voimassa oleva ajokortti, vakuutettu ja katsastettu auto. Kypärän käyttö on myös pakollista ja kypäräksi käy kaikki mopokypärästä ylöspäin. Kaikki kuljettajat saavat ohjaajakoulutuksen paikan päällä. Auton kyydissä radalla saa olla yksi henkilö myöskin kypärä päässä. Omalla autolla ajamiseen ei ole ennakkoilmoittautumista, vaan riittää kun tulee paikan päälle ja kertoo halukkuutensa. Mahdollisuuksia ajamiseen on pitkin päivää aikavälillä 10.30.-18.00. Mitä enemmän haluaa ajaa ratakierroksia, sitä aiemmin kannattaa tulla paikalle.

Time Attack

Samana päivänä omilla ajovuoroillaan radalla on myös kokeneempia kuljettajia, jotka ajavat kilpaa nopeimmasta kierrosajasta samaan tapaan kuin Formula 1:sen aika-ajossa. Time Attack-autot ovatkin nopein autoluokka heti formuloiden jälkeen. Lajin kovatasoisuudesta Suomessa kertoo myös se, että lokakuussa Australiassa järjestettäviin Time Attackin Maailmanmestaruus-kisoihin on osallistumassa kaksi RADALLE.com:in Time Attack-kuljettajaa.

#kaahari –liikenneturvallisuuskampanja sai alkunsa tarroista

”Teetimme omaan autoomme tapahtumien mainostamistarkoitukseen tarroja kyseiseen teemaan liittyen ja laitoimme kuvan niistä Facebookkiin. Tämän jälkeen saimme valtavan määrän kyselyjä ihmisiltä tarroihin liittyen ja ymmärsimme, että asialla on syvällisempikin merkitys. Asiaa voidaan verrata esimerkiksi kamppailulajien harrastajiin. Lyöminen ja potkiminen kuuluu salille, ei kaduille. Samaan tapaan 200 km/h ajetaan radalla, ei muun liikenteen seassa”, kertoo Salmela.

Tulee seuraamaan tai osallistu itse vauhdikkaaseen päivään Ahvenistolla 25.5.
http://radalle.com/tapahtumat/151/radallecom-ahvenisto-2552017

Haluatko RADALLE.com BABEKSI? Voi tullaa ilmoittamaan halukkuutesi keskiviikon RADALLE.com Pre-partyihin ravintola Pilkkeeseen:
http://www.sinkuille.fi/hameenlinnan-pilkkeessa-deittisirkus-love-bileetradalle-com-pre-party-ke-24-5/

Liput Ahveniston ratapäiville ennakkoon edullisemmin:
Alle 12-vuotiaat vanhempien seurassa veloituksetta. Sisäänpääsy ennakkoon 11,90€, portilta 15€ ratamaksu paikanpäältä 50€, sisäänpääsy ja ratamaksu ennakkoon 50€
http://www.lipputoimisto.fi/TilaisuusPublic.aspx?id=15438

Lisätiedot ja kyselyt:
toiminnanjohtaja, Akinaattori Salmela, p. 044 0707 066, aki.salmela@radalle.com

Esimerkki Time Attack-autosta (Kuva: Nastiphotography )#kaahari -liikenneturvallisuuskampanjaan liittyviä tarroja (Kuva: Aki Salmela)Kuvassa RADALLE.com toiminnanjohtaja Akinaattori Salmela (Kuva: Mikko Laine)


Esimerkki Time Attack-autosta (Kuva: RADALLE.com )