Uutiset

Koko perheen vauhdikas race-henkinen viikonloppu Botniaringillä

7.6.2017

Botniaringillä on tulossa monipuolinen race-henkinen tapahtumaviikonloppu. Lauantaina 10.6. on itse kullakin mahdollisuus saada tuntuma Suomen pisimmästä moottoriradasta osallistumalla omalla autolla ratavuoroihin. Tähän osuuteen voi ilmoittautua kuka vaan ajokortillinen henkilö omalla autollaan paikan päällä.

Drifting-kilpailut käydään lauantaina kolmessa eri luokassa: Finnish Drift Open Pro, Pro2 ja Street- sarjassa. Lisäksi esillä on näyttävä autonäyttely, äänentoistoon liittyvät Maxboom- ja E.M.M.A – osakilpailut, sekä naiskaunetta edustettuna RADALLE.com Babet muodossa. Sunnuntaina radalla puolestaan voi ihailla Suomen nopeinta rataluokkaa, Time Attackia. ”Lisäksi sunnuntaina starttaa ensimmäistä kertaa näytösluonteinen RadalleGT, jonka tarkoitus on kehittää harrasterata-autoilun huippusarja Suomeen ajan ollessa tälle nyt oikea” kertoo toiminnanjohtaja Akinaattori Salmela RADALLE.com:ista.

Viihdettä ikään katsomatta

Lauantaina klo 15.00 alkaa Tuomas Kauhasen ikärajaton keikka. Tätä aiemmin klo 10.00 alkaen on mahdollista tutustua lähiseutuun linja-autoretken myötä ja päästä helposti ja mukavasti kotieläinpihalle tutustumaan maatilan eläimiin ja maistamaan vuohenmaitojäätelöä vuohitilalle. Matkalla tutustutaan myös sähkölaitosmuseoon ja jyllinpeikon majaan. Tämä osuus on järjestetty yhteistyössä Kurikan kaupungin kanssa, mihin Botniaringinkin alue kuuluu. Illalla viralliset jatkot pidetään Jurvan keskustan ravintolassa, jossa esiintyjänä on autopiireissäkin erittäin suosittu Portion Boys.

Lasten liikennepuisto uutena

”Lisäksi lapsille on juuri avattu oma liikennepuisto Botniaringillä, jossa voi huristella jalkavoimin samaan aikaan kun hevosvoimat jylisevät vieressä. Tämä on hieno juttu, sillä kevään RADALLE.comin asiakaskyselyssä kyseltiinkin lasten juttujen perään ja jostainhan se autoharrastaminen aloitetaan. Voi olla myös, että RADALLE.com-kenguru seikkailee lauantai-päivänä tapahtumassa”, sanoo Akinaattori Salmela.

Liput ennakkoon ja portilta. Alennetut perheliput vain ennakkoon.
http://www.lipputoimisto.fi/TilaisuusPublic.aspx?id=15557

Lisätiedot ja kyselyt:
Akinaattori Salmela
p. 044 0707066
aki.salmela@radalle.com