Uutiset

RADALLE.com Motoparkissa Virtasalmella 4.6.2005 Lauantaina!

26.5.2005






22.05 Sunnuntai keräsi valtavan yleisön Ahvenistolle ja nyt on Motoparkin vuoro näyttää kyntensä. Tämä rata soveltuu mainiosti sekä autoille että moottoripyörille. Korkeusero matalimman ja korkeimman kohdan välillä on jopa 15 metriä, eli kyse ei ole mistään pannukakkuradasta! Mittaa radalle kertyy reilut kolme ja puoli kilometriä.




Isompi kuva


Koska kyseessä on hyvin monipuolinen moottoriurheilurata, voidaan kiihdytystäkin ajaa täysimittaisella varttimailin suoralla! Ja mukaanhan pääsee sekä autoilla, että pyörillä, joten kaikki kokeilemaan miten värkit liikkuu. Ja tietenkin mittaamaan omaa reaktionopeuttaan!

Rata sijaitsee Virtasalmella, 65 kilometrin päässä Mikkelistä. Paikalle pääsee helposti Mikkeli-Pieksämäki-tietä, tai Mikkeli-Varkaus-tietä. Lentokenttäkin sijaitsee lähellä Joroisissa, mikäli hienolla autolla tai pyörällä pröystäily ei riitä!




Isompi kuva


Aikataulu noudattelee seuraavia linjoja:

10:30 Portit avataan yleisölle
11:00 Tapahtuma alkaa, ilmoittautumiset ja katsastukset alkavat
11:30 Kaikille vapaa rataan tutustuminen
12:00 Rata-ajoa: Autot
12:40 Rata-ajoa: Prätkät
13:00 Rata-ajoa: Autot
13:40 Rata-ajoa: Prätkät
14:00 Rata-ajoa: Autot
15:30 Rata-ajoa: Prätkät
15:00 Rata-ajoa: Autot
15:30 Palkintojenjako/Näyttely
15:40 Rata-ajoa: Prätkät
16:00 Rata-ajoa: Autot
16:40 Rata-ajoa: Prätkät
17:00 Rata-ajoa: Autot
18:00 Rata sulkeutuu


Kiihdytys tapahtuu ratavarikolla samanaikaisesti rataajon kanssa, koska muuten kiihdytys veisi arvokasta rataikaa. Ajanottovehkeitä ei ole, mutta kiihdytys toimii nopeampi kahdesta periaatteella. Varsinaista kilpailua meillä ei ole, mutta ainakin oman auton suorituskykyä voi vertailla muihin. Kiihdytys suoran pituus on noin 150m josta puolet jarrutus matkaa. Kiihdyttely vaatii saman vastuuvapaus lapun minkä rataajokin


Ajajat huom! Ohjaajakokoukset klo. 11:15, 12:15 ja 13:15 info-pisteellä. Kiihdytystä ja rata-ajoa varten kokoonnutaan 10min ennen ajojen alkua varikolla/ratavarikon portilla ruuhkien välttämiseksi.

BILEET/Ajatkot


Radalle.com bileet järjestetään jälleen Motoparkin välittömässä läheisyydessä sijaitsevilla Motomajoilla. Tarjolla on mahdollisuus nauttia kanssaosallistujien seurasta järvimaisemassa ja grillailla omia eväistä ravintolan ulkopuolella olevassa grillikatoksessa.


Motomajojen ravintola on varustettu anniskeluoikeuksin ja tarjolla on jälleen unohtumatonta ohjelmaa heti Radalle.com tapahtuman päätyttyä jatkuen aina iltamyöhään. Sisäänpääsy ilmainen.


Muistathan tiedustella myös majoitusta niin ei tarvitse keskeyttää biletysiltaa joutumalla kuskiksi. Motomajojen puhelinnumero on 015-622 155.






Kuminpoltolle/Driftaamiselle on varattu tilaa ja aikaa klo. 12:00-15:30. Tällöin kannattaa käydä harjoittelemassa varmat kuviot, sillä burnis show starttaa klo. 16:00 ja paras esitys tietenkin palkitaan! Paljon poltettavia renkaita siis takakonttiin, yleisöä piisaa varmasti!





Uutuutena prätkille on varattu oma temppuilu ja stuntharjoittelualue! Edellisen tapahtuman shown pohjalta kipinä puraisi varmasti montaa uutta hurjapäätä, joille on nyt varattu omaa tilaa taitojen kartuttamiseen ja esiintymiseen!

Tapahtumaa riittää siis koko päiväksi! Ja kun parkkitilaakin on vaikka kuinka, niin voimme hyvillä mielin toivottaa tapahtumavieraat näkemään autoja, prätkiä, ratatyttöjä, näytöksiä ja kokemaan uskomattoman hienoa tunnelmaa! Tervetuloa Motoparkkiin 4.6.2005!






ps. Staffille on varattu majoitusta ja saunaa Motomajoilta aivan radan tuntumasta. Koska useammat tulevat kaukaa on perjantain ruokailu siirretty klo 23-24 väliseen aikaan. Mökit ovat varattu Perjantai- Sunnuntai väliseksi ajaksi ja Lauantai -iltana tapahtuman jälkeen luvassa tietenkin rankkaa biletystä, jossa viina virtaa, sauna suhisee ja sabriina pauhaa!