Uutiset

Seinäjoen Vauhtiajot Oy ja Radalle.com yhteistyö!

29.6.2005

Suomen suurin musiikin ja moottoriurheilun yhdistävä tapahtuma Vauhtiajot solmi yhteistyösopimuksen Radalle.com tapahtumia järjestävän R-Pro Oy:n kanssa. Vauhtiajot 2005 tapahtumaan on saatu tänä vuonna mukaan Suomen ainoalle katuradalle rataluokkien helmet. Mm. Super 2000, Sport 2000, Honda Challenge, Mini 1000, Super Moto, Atv Super Cross, sekä Legends. Näytösajoja ajavat mm Formula Radicals, Truckrace Finland ja aito Formula 1 auto. Kaikki tämä ja paljon muuta on tarjolla heinäkuisena viikonloppuna Seinäjoella.


Musiikkiosasto kokoaa tänä vuonna Suomen huippuartistit. Lavalle nousevat mm. Apulanta, Sleepy Sleepers, Yö ja Maija Vilkkumaa, Uniklubi, Tik Tak, Egotrippi, Cmx, Jonna Tervomaa, Jean S ja Suurlähettiläät. ”Esiintyjiä hankittaessa ohjenuorana oli toteuttaa mahdollisimman monipuolinen ja korkeatasoinen ohjelma, tavallaan kaikille kaikkea” toteaa Kalle Keskinen, Seinäjoen Vauhtiajot OY:n toimitusjohtaja ja tapahtuman promoottori.


Tuning kulttuuri, nopeat autot ja kauniit naiset sopivat Vauhtiajo tapahtumaan todella hienosti. Toivotamme kaikki aiheesta kiinnostuneet tervetulleiksi Seinäjoelle22.7-24.7!


Lisätietoja Seinäjoen Vauhtiajoista osoitteessa www.vauhtiajot.fi