Infot

RADALLE.com BABE

17.9.2011

Etsimme joukkoomme reippaita ja edustavia tyttöjä promoamaan toimintaamme.
Kauniit tytöt ovat aina kuuluneet upeiden autojen seuraan, niin myös RADALLE.com BABEt ovat tärkeä osa RADALLE.com tapahtumia. BABEt sulostuttavat varikkoamme, palkintojenjakoa, yleisöä sekä tietenkin myös valokuvakokoelmiamme tapahtumien jälkeen. Ja mikä parasta, tähän tehtävään ei vaadita aikaisempaa esiintymiskokemusta. Useimmissa RADALLE.com tapahtumissa järjestetään myös BABE-kilpailu, mihin tytöt pääsevät osallistumaan, palkitsemme 1-3 BABEA DT-Fashionin sponsoroimilla palkinnoilla.

Mistä on kyse?
RADALLE.com BABE:na toimiminen on kesäisin monen tytön unelmapuuhaa. Missä muualla voi nauttia yhtä täydellisistä päivistä? Laittaa itsensä nätiksi heti aamusta, kerätä ihailevia katseita sekä salaman räpsyjä ja pitää hauskaa hyvässä seurassa iltaan asti vilkkailla kisavarikoilla. Monissa tapahtumissa myös iltabileet, joten päivän ei tarvitse loppua vielä siihenkään kun itse ratatapahtuma loppuu. Lisäksi RADALLE.com BABE:na toimiminen avaa monia ovia. Olemme toteuttaneet tapahtumissamme esimerkiksi Tuning- ja Gti tyttö -osakilpailuja. Tyttömme ovat saaneet lukuisia työtarjouksia edustamisten ja promoamisten lisäksi myös mallimaailmasta. Olemme auttaneet ahkerimpia RADALLE.com BABE:ja myös missikisoihin sekä erilaisiin lehtikuvauksiin, mm. Tuning.fi sekä Gti-magazine. Hyvänä esimerkkinä vuoden 2010 Gti-tyttö kilpailun ja Tuning.fi 2011 kilpailun kolmen kärkeen sijoittuneista kaksi tyttöä oli jo meidän tapahtumistamme autokansalle tuttuja. 

 

Mitä RADALLE.com BABE tehtäviin kuuluu?

BABENA pääset tietenkin osallistumaan RADALLE.com järjestämiin kuvauksiin ja saat kuvat myös omaan käyttöösi. Ratapäivillä BABE:n tehtäviin kuuluu tietenkin edustaminen, valokuvissa poseeraaminen, BABE-kilpailuihin osallistuminen, flyerien jako, palkintojen jako, hyvällä säällä (osassa tapahtumista!) autojen pesu jne.

 

RADALLE.com BABEt palkitsee DT-FASHION!

http://dt-fashion.com/


Nyt juuri sinulla on mahdollisuus hakea mukaan RADALLE.com toimintaan!
RADALLE.com BABE:ja nähdään tällä kaudella messuilla (American Car & Tuning car Show, Hot Rod & Rock Show, 100+ jne.), erilaisissa promootiotapahtumissa, omilla ratapäivillämme ja festareillamme, sekä erilaisissa yhteistyötapahtumissamme. Tapahtumia järjestetään ympäri Suomea, joten asuinpaikkakunnallasi ei ole merkitystä. Voit osallistua vain niihin tapahtumiin jotka tuomme lähelle sinua tai vaihtoehtoisesti kaikkiin ja varmistat näin itsellesi Ahkerin BABE 2012 palkinnon kauden lopussa. Jos olet 16 vuotta täyttänyt, itsestäsi huolta pitävä, iloinen, sosiaalinen ja vieläpä näyttävistä autoista kiinnostunut, olet mahdollisesti löytänyt oman paikkasi. Nyt on sinun vuorosi vakuuttaa meidät. Järjestämme hakutilaisuuksia RADALLE.com kuvausten merkeissä. Kuvaajana yleisesti toimii Jouni Niemi. Kuvauksiin osallistuvat BABET, saavat kuvat myös omaan käyttöönsä.

Voit lähettää vapaamuotoisen BABE-hakemuksen Sarille sähköpostilla.


Ole nopea ja varmista paikkasi joukossamme kaudelle 2012

RADALLE.com BABE:ksi ilmoittautuminen sähköpostilla sari@radalle.com 

Hakemukseen mukaan oma nimi & sukunimi, osoite + yhteystiedot, syntymävuosi, strategiset mitat, luonne, vahvuudet & heikkoudet, aikaisempi esiintymiskokemus ja selkeä tuore muokkaamaton kokokuvasi. Voit myös kertoa itsestäsi lyhyesti.

 

Radalle.com tapahtuma- ja BABE-kuvaaja Jouni Niem:

http://jouni.pictures.fi/kuvat/RADALLE.com+kausi+2011/

http://jouni.pictures.fi/kuvat/RADALLE.com+kausi+2011/Babekuvaukset/

 

Lisäkysymykset: sari@radalle.com