Uutiset

Time Attack Finlandille uudet kotisivut

21.2.2017

RADALLE.com-aktiiviporukka kasvoi viime kaudella uusilla jäsenillä ja nämä uudet jäsenet toivat mukanaan mahdollisuuden meille kasvaa autourheilussa tekijöinä, kilpailijoina ja harrastajina. Viime vuoden isoin projekti oli ottaa karting siipiemme suojaan. Meille RADALLE.com:issa on tärkeää että autourheilu ja sen harrastaminen voi hyvin ja olemme aina panostaneet sen hyvinvointiin ja kasvuun.

Mikko Laine teki X30-kartingsarjalle todella monipuoliset ja mielenkiintoiset sivut tai enemmänkin kokonaisen järjestelmän. Tämän järjestelmä on nyt myös Timeattack.fi-sivulla käytössä. Järjestelmä on rakennettu tukemaan lajin nousua maailman kartalle.

Sivustolla on erittäin paljon ominaisuuksia, joita kaikkia ei ole vielä otettu käyttöön. Suurin osa ominaisuuksista alkaa elämään, kun ensimmäiset kisat saadaan ajettua. Lähtökohtana sivustolle on ollu käyttäjäystävllisyys ja itse harrastajien seurattavuus. Sivuston eri ominaisuudet antavat valtavat mahdollisuudet seurata kauden statistiikkaa sekä pistetilanteita. Tärkeänä asiana pidimme myös katsojia ja lajiin tutustuneita, jotka pääsevät nyt myös ennen kilpailua seuraamaan paremmin missä kukakin kuljettaja menee. Uuden sivuston myötä pääsemme myös tutustumaan itse kuljettajiin tarkemmin! 

Mutta tässä muutama uutuus listattuna:

- Ilmoittautuminen kaudelle 2017 tapahtuu timeattack.fi sivun kautta.
- Ilmoittautuessa luodaan samalla kuljettajaprofiili, jota kuljettajat itse pääsevät myöhemmin muokkaamaan.
- Sarjaprofiilissa on ilmainen kuljettajaesite, jota kuljettajat voivat hyödyntää mahdollisten yhteistyökumppaneiden haussa.
- Kuljettajia voi verrata keskenään ja niiden suorituksia. 
- Tulokset löytyvät tulevaisuudessa nettisivuilta ja niissä on erittäin paljon mielenkiintoisia graafeja sekä hyöydyllistä tietoa kuljettajan historiasta. 

Sivuilla on vielä paljon bugeja, joita korjaillaan. Nämä sivut ovat tehty 100% vapaaehtoisvoimin, niinkuin koko laji muutenkin, joten pyydämme kärsivällisyyttä asioihin.

Kauden 2017 säännöt kokivat myös paljon pieniä muutoksia, toivomme että muutokset rohkaisevat uusia kuljettajia lajin pariin. Säännöt ovat tällä hetkellä ”hyväksyttämiskierroksella", joten lähiaikoina nämäkin ovat kaikkien luettavissa. Toivomme TimeAttack- kaudelle 2017 paljon uusia ja innokaita haastajia nykyisten huippukuljettajien rinnalle. 

TimeAttack on moottoriurheiluljeista yksi helpoin aloittaa! Club- luokassa ajaminen ei vaadi ajokalustolta juurikaan muutoksia, joten myös sillä omalla kauppakassilla pääseen vauhdin hurmaan. Club- luokassa ennenkaikkea on panostettu turvallisuustekijöihin, joten lajin aloittaminen on äärimmäisen helppoa! Lisätietoja www.timeattack.fi 

Kausi 2017 päivämäärät muutamien kilpailujen osalta ovat avoinna, mutta tiedotamme niistä välittömästi kaiken varmistuttua. Tässä jo varmistuneet kilpailupäivät:

Botniaring 10.6.2017
Motopark 21.7.2017
Kemora 16.9.2017
R4 Julkaistaan pian!
R5 Julkaistaan pian!

Ilmoittautuminen sarjaan on auki!

Nyt on siis oikea hetki mennä timeattack.fi sivulle ilmoittautumaan.