Uutiset

Napakkaa pikku pakkasta luvassa Hyvinkäälle!

8.2.2017

Nyt on kelit kohdillaan ja taivaalla näkyy uskomaton valoilmiö nimeltä Aurinko! Myös tulevana viikonloppuna keli hellii autokansaa ja tarjoaa JÄÄ RADALLE.com kauden avauksen pikku pakkasen.

Ilmatieteenlaitos kertoi meille että hyvinkäällä 11.2.2017 saadaan napakka -5 pakkasastetta ja puolipilvinen taivas, joten ei tarvitse pakkasessa kipristelllä! Nyt on siis luvassa loistava moottoriurheilun täyteiteinen koko perheen tapahtuma, pärinää ja penkkojen pöllyytystä! Tule mukaan ja ota kaverit tai perhe messiin tähän huikeaan JÄÄ RADALLE.com kauden avaukseen! 

JÄÄRADALLE.com ratapäivät ja Finnish Crosskart Challenge kauden 2017 toinen osakilpailu ajetaan RADALLE.com tapahtumassa Hyvinkään Vauhtipuistossa 11.2.2017.

Perinteeksi muodostunut RADALLE.com JÄÄrata kiertue jäi viime vuonna laihaksi, huonon talven vuoksi. Tänä vuonna lunta on ja rata alkaa olla hyvässä kunnossa! Hyvinkään jääratapäivällä vietetään koko päivä moottoriurheilun parissa. Luvassa on leikkimielisiä kilpailuja, aina niin ihanat RADALLE.com babet ja tietenkin perinteiset ratamakkarat! Koko päivän Hyvinkään vauhtipuistossa tapahtuu paljon, sillä yhtaikaa radalla ajetaan omalla autolla JÄÄratavuoroja ja ympärillä Crossradalle päristellään Crosskart Challenge Finlandin toinen osakilpailu! 

Tule siis koko perheen voimin mukaan tähän moottoriurheilupäivään ja ota oma jäärata-autosi tietenkin mukaan! Ratamaksun ja pääsyliput löytyvät osoitteesta www.radalle.com?