Uutiset

Botniaring tarjoaa lauantaina elämyksiä joka lähtöön! (Myös perheen pienimmille)

5.6.2017

Moottoriurheilun ja muun viihteen lisäksi lauantaina on mahdollisuus muuhunkin retkeilyyn kyseisellä alueella. Lähde linja-autolla helposti ja mukavasti kotieläinpihalle tutustumaan maatilan eläimiin ja maistamaan vuohenmaitojäätelöä vuohitilalle. Matkalla tutustutaan myös sähkölaitosmuseoon ja jyllinpeikon majaan. Retken kesto n. 4h.

Yhteiskuljetus lähtee Botniaringiltä lauantaina aamupäivällä kello 10:00. Linjuri pysähtyy seuraavaksi Sälli Campingilla ja hakee kesäasukkaatkin kyytiin!

Varaa täältä liput RADALLE.com:in Botniaringin race-henkiseen päivään! Huomioi, että alennetut perheliput vain ennakkoon

Hakunin kotieläintilä

Mukaan bussiin mahtuu äidit ja lapset sekä mummot ja vaarit. Noin puolen tunnin kurvailun jälkeen saavutaan Hakunin kotieläintilalle, jossa pääsee tutustumaan esimerkiksi miten lampaat ja kilit elävät ja syöttämään kaniineja, ankkoja sekä kanoja. Sinut toivottavat tervetulleeksi tietysti myös tallikissat Miina ja Manu sekä koirat Inkku, Nalle ja Lola. Pihapiiristä löytyy ihmeteltävää ja vanhaa rompetta myös nostalgiannälkään.

Vatajanrannan vuohitila

Tunnin eläinten rapsuttelun jälkeen matka jatkuu Vatajanrannan vuohitilalle, jossa määkyvät vuohet ja tilan isäntäväki ottavat matkalaiset vastaan. Suussa sulavaa vuohenmaitojäätelöä maistellen kierrellään hetki ihastelemassa aitoa maalaismiljöötä. Monen matkaajan kassiin tarttuu myös maanmainiota vuohenjuustoa, ihan kotiinkin vietäväksi asti.

Sähköntuotantoa ja valtava turbiini sekä Jyllinpeikon maja

Vuohitilalta matka jatkuu sähköpuistoon, jossa on vanhan padon ympäristössä, kauniissa koskimaisemassa, sähkölaitosmuseo, tunnelmallinen kesäkahvila, luontopolku sekä kiehtova Jyllinpeikon maja leikkialueineen. Luontopolun kauniissa miljöössä laiduntaa lammaskatras.

Pienen evästyksen jälkeen voit osallistua noin puolen tunnin mittaiselle opastetulle kierrokselle sähkön tuotannon historiaan. Alueella on myös mahdollisuus poniajeluun/ratsastukseen. Noin kello 13:40 iloinen bussikuski tööttää, että nyt on aika palata radalle katsomaan kuinka siellä hurjastellaan ja kenelle paras aika kellotetaan.

Iltapäivällä matkalaisia palvelee Botniaringin ravintola, jossa kannattaa poiketa maistelemassa meheviä Hereford-hampurilaisia.

Varaa täältä liput RADALLE.com:in Botniaringin race-henkiseen päivään! Huomioi, että alennetut perheliput vain ennakkoon

Aikataulu

Huom! Retken toteutuspäivät:  10.6.

10.00

Lähtö Botniaringiltä

10.05

Sälli Camping parkkipaikka

10.30

Hakunin kotieläintila

11.30

Lähtö Hakunin kotieläintilalta

11.40

Vatajanrannan vuohitila

12.30

Lähtö Vatajanrannan vuohitilalta

12.40

Jyllinkosken Sähkölaitosmuseo (välipalamahdollisuus kahvilakioskissa)

13.40

Lähtö Jyllinkosken sähkölaitosmuseolta

14.05

Sälli Camping parkkipaikka

14.10

Saapuminen Botniaringille

Hinnat

Lapsi 0-6v

13,00 €

Lapsi 7-12v

21,50 €

Aikuinen

27,00 €

Hinta sisältää linja-autokuljetuksen sekä sisäänpääsyn kohteisiin.

Poniajelu/ratsastus

3 min

3,00 €

10 min

5,00 €

Poniajelumahdollisuus Jyllinkosken alueella.

 

Varaamalla bussipaikkasi NYT, varmistat pääsysi retkelle!

Etelä-Pohjanmaan Matkailu
E-mail: matkailu@epmatkailu.fi
P. + 358 (0)6 420 9023 klo 9-17

Pidätämme oikeuden muutoksiin.

http://botniaring.fi/elamykset/

RADALLE.com Botniaring 10.-11.6.2017