Infot

RADALLE.com Kuvaajainfo

7.5.2018

RADALLE.com tapahtumat ovat lähes poikkeuksetta aamusta iltaan kestäviä moottoriurheilu- ja ajospektaakkeleita.Tapahtumiin tulevat kuvaajat voivat akkreditoitua joko ennakkoon tai tapahtumassa paikanpäällä. Tämä on ainoa tapa saada ns. MEDIA-liviit (jotka oikeuttavat pääsyyn myös yleisöltä suljetuille alueille) joita on rajallinen määrä ja ne luovutetaan varaus/saapumisjärjestyksessä. Joten olethan siis ajoissa ja varaathan riittävästi aikaa jotta saat tapahtumasta ja kuvistasi kaiken irti. Mikäli et halua akkreditoitua kuvaajaksi, olet oikeutettu kuvaamaan aivan vapaasti yleisöalueilla. Kukaan ei siis tule koskaan kieltämään kuvaamista tapahtumissamme.

Ennakkoon akkreditoituneet kuvaajat pääsevät tapahtumiimme ns. kerhohinnalla sisään.Tämä tarkoittaa käytännössä yleensä 5 euron alennusta sisäänpääsyhinnassa. Mikäli olet kuitenkin kokemuksen syvällä rintaäänellä todettu luotettava luottokuvaaja saatat päästä sisään jopa ilmaiseksi. Nämä kummatkin tosin edellyttävät lupaa RADALLE.comille käyttää kuviasi markkinoinnissamme. Käytännössä tämä tarkoittaa parhaimmillaan muutamien onnistuneiden otosten pääsemistä julisteisiin/uutisiin/minne tahansa tekijänoikeustietojen kanssa.

Kuvaajalupa 1: Vapaa liikkuminen varikko- ja rata-alueella ( ENNAKKO AKKREDOITUMINEN! ) 

Kuvaajalupa 2: Vapaa liikkuminen varikkoalueella ja rata-alueen lippupisteillä

Kuvaajaluvan taso päätetään akkreditoitumisen yhteydessä RADALLE.comin toimesta.

 

Media-akkreditointi on siirretty alihankkijalle, jatkossa voit akkreditoitua nettisivujen www.tlracemedia.fi  kautta.

 

Ennakkoon akkreditoidut helpoiten osoitteessa   http://www.tlracemedia.fi/lomake.html?id=47858

 

Muistathan liittää sähköpostiin kuvagalleriasi linkin. On mahdollista akkreditoitua myös useampaan tapahtumaan, mikäli kesän vapaat viikonloput ovat jo tiedossa.

 

Valo- ja Videokuvaajien säännöt RADALLE.com tapahtumissa

RADALLE.comin tarkoitus on levittää autoharrastuskulttuuria mahdollisimman laajalle sekä tehokkaasti. RADALLE.comin tapahtumissa ajettavien kilpailuiden AKK:n kilpailuluvalla ajettavien kilpailuiden mediaoikeidet omistaa AKK. AKK voi luovuttaa oikeuksia esimerkiksi kilpailun järjestäjälle, kilpailijoille, median edustajille, kuvatoimistoille tai videopalveluiden tarjoajille. RADALLE.com taustayhtiöt ja RADALLE Ua ry omistavat RADALLE.com tapahtumien mediaoikeudet

1. Kuvaajien tulee täyttää sitoomus sekä käyttää RADALLE.com medialiiviä. Näillä keinoilla on tarkoitus tarjota mahdollisimman turvalliset työskentelyolosuhteet.

2. Vastaanottamalla medialiivit toimija sitoutuu noudattamaan tässä määritettyjä ja tapahtumanjärjestäjän asettamia ehtoja sekä FIA:n ja AKK:n sääntöjä.

3. Medialiivin haltija ymmärtää, että autourheilussa on riskitekijöitä ja siksi hänen on toimittava aina kilpailunjärjestäjän ohjeistuksen ja AKK:n sääntöjen mukaisesti. Kilpailunjärjestäjällä tai AKK:lla on oikeus evätä haltijan akkreditointi mikäli haltija ei toimi ohjeistuksen ja sääntöjen mukaisesti. Haltija hyväksyy, ettei tapahtumanjärjestäjällä ja AKK:lla ole kilpailussa haltijalle tai hänen omaisuudelleen tapahtuneissa, tai haltijan kolmansille osapuolille aiheuttamissa vahingoissa mitään korvausvelvollisuutta sääntömääräisten vakuutusten lisäksi, joiden mahdollisista korvauksista päättää vakuutusyhtiö.

4. Medialiivin haltijalla ei ole tuottamaansa kuvaan yksinoikeutta, vaan RADALLE:com:in edustajalla on oikeus saada haltijan tuottamaa kuvamateriaalia, videomateriaalia tai valmiita tuotantoja veloituksetta markkinointikäyttöön tai uutislevitykseen. RADALLE.com voi edellyttää haltijaa luovuttamaan tuottamaansa kuvaa tai liikkuvaa kuvaa veloituksetta AKK:n osoittamalle taholle, joka vastaa luovutuksen järjestelyistä.

5. Medialiivin haltija ei voi luovuttaa liikkuvaa kuvaa televisio- tai verkko-ohjelmiin tai verkkopalveluihin poislukien uutislähetykset ilman AKK:n ja RADALLE.com:in kirjallista lupaa.

6. Kaupallisen levitysoikeuden haltijan on pyydettäessä toimitettava AKK:n arvosarjoista (kuten SM, Cup, Trophy tai vastaavat) tallentamastaan videomateriaalista veloituksetta kolmen minuutin kooste AKK:n osoittamalle yhteyshenkilölle, joka toimittaa materiaalin kolmannelle osapuolelle esimerkiksi ohjelmatuotantoa varten. AKK pyrkii mahdollisuuksien mukaan liittämään materiaalin käytön yhteyteen haltijan/yrityksen nimen.

 

Lisätietoja tarjoaa
Kuvaajavastaavat

Jani Toikkanen / TL Race Media

www.tlracemedia.fi