Infot

RADALLE.Com SHOW&SHINE - Tuo autosi näyttelyyn, lue täältä ohje!

13.5.2018

RADALLE.com Show & Shine Autonäyttely Autonäyttely showpark

SHOW&SHINE - SIIIIIS MIKÄ?! 

Show&Shine on RADALLE.comin tapahtumissa järjestettävä autonäyttely, jonne kuka tahansa voi tuoda autonsa esille. Kuten kilpailemisessa tai muuten vain radalla ajamisessa, myös autonäyttelyissä on matala kynnys RADALLE.comin tapahtumissa. SHOW&SHINE jatkuu pitkin kesää ja syksyä! (Katso tapahtumat täältä)


SHOW&SHINE - Kuitua, Stancea, Race-henkisyyttä vai jotain aivan muuta?

Auton rakentelussa ja taiteessa on paljon yhtenäisyyttä. Jokainen auto tehdään oman maun mukaan ja tyylejä on monia. Show&Shinessä arvostamme kokonaisuutta, omaperäisyyttä sekä vaivan näköä tyylisuunnasta riippumatta. Olemme vuosien varrella nähneet paljon: omavalmiste korisarjalla olevia tuning-autoja, entisöityjä klassikoita, race-henkisiä Japanin tuontiautoja, erillaisia äänentoistolaitteille omistettuja autoja, OEM osilla päivitettyjä matalia EURO-autoja sekä paljon muuta. Yksikään edellä mainituista genreistä ei meidän silmissä ole toistaan huonompi, vain kokonaisuus ratkaisee. Kuka tietää, ehkä juuri SINUN autosi on palkintogaalassa TOP3 palkittuna!


SHOW&SHINE - Palkinnot

Jokaisessa tapahtumassa palkisemme autoja, jotka ovat tuotu näyttelyyn. Palkintoihin ei vaikuta onko auto ennakkoilmoitettu vai ei. Palkittaville autoille jätetään tuulilasille tai vastaavalle helposti saatavalle paikalle. Lappu tulee olla täyttettynä lapussa annettuun kellonaikaan mennessä INFO-pisteelle. Lapussa kysellään auton ja omistajan henkilötiedot. Henkilötiedot kerätään henkilökunnan toimesta talteen, jotta voimme kutsua palkitut  kauden viimeiseen tapahtumaan. Auton tiedot kerätään kuuluttajaa varten, jotta kuuluttaja osaa palkintotilaisuudessa kertoa autosta hieman enempi kuin pelkkä merkki ja malli.

Palkinnot ovat:

  • Top10/Top5/Top3 (Riippuen tapahtumastamme) - Top autot ovat näyttelyn parhaimmat autot. Ne eivät ole milläänlailla parhaammuus järjestyksessä, vaan satunnaisessa järjestyksessä. Pääsääntöisesti Top autot ovat viimeisteltyjä kokonaisuuksia, johon on käytetty aikaa ja vaivaa. 
  • Tyttöjen valinta - Tyttöjen valinta on RADALLE.Com Babes -tyttöjen oma suosikki. Jokaisesta näyttelystä tytöt valitsevat yhden auton, joka on heidän oma suosikki. 
  • Tunnustus I-III (riippuen tapahtumastamme) - Tunnustuspalkinto jaetaan yleensä autolle, joka on näyttävä mutta ei välttämättä ole aivan TOP tason auto. Tunnustukseen voidaan myös vaikuttaa auton omistajan panoksella, näyttävän auton omistava ja SOMEssa aktiivisesti mainostanut tapahtuman näyttelyä, auto voidaan palkita.
  • Sitruuna - Sitruuna jaetaan yleensä omalaatuiselle rakennelmalle. "Auto" on usein hyvin omaperäinen rakennelma, jota ei voisi kuvitella palkittavan missään!


SHOW&SHINE - MINÄKIN HALUUN MUKAAN!

Nyt kun tiedät mitä on Show&Shine autonäyttely, herää varmasti kysymys: Miten pääsen näyttelyyn? Näyttelyymme on helppo päästä mukaan!  AUTONÄYTTELYN ENNAKKOILMOTTAUTUMIS LOMAKKEEN LÖYDÄT TÄÄLTÄ! LOMAKKEELLA ILMOTTAUDUT AUTOMAATTISESTI SEURAAVAAN TAPAHTUMAAN. Täytä lomake niin täydeksi kuin suinkin mahdollista ja muista laittaa kuva (kuvattomat hakemukset ovat automaattinen hylkäys). Lomakkeella pyrimme markkinoimaan tapahtumaamme, mutta myös antamaan juuri sinulle/talliporukallesi näkyvyyttä. Mikäli et halua ilmottautua ennakkoon syystä tai toisesta, olemme vanhojen perinteiden mukaisesti päästänyt autoja portilta autonäyttelyyn. Autot, jotka saapuvat ilman ennakkoilmottautumista, EI OLE estetty palkitsemiselta, mutta autonäyttelyalueelle otetaan ensisijaisesti ennakkoilmottautuneita. Jos tilaa jää ylitse, voidaan alueelle ottaa muitakin. Mikäli linkissä on teknistä ongelmaa tai haluat täydentää omaa ilmottautumistasi, voit ottaa yhteyttä sähköpostitse: stenkku@radalle.comKuvat: Mai Puttonen & Kimmo "Rotko" Mäkiselkä