Infot

RADALLE.com BABEksi?

4.3.2013

 

Etsimme joukkoomme reippaita ja edustavia tyttöjä promoamaan toimintaamme.

RADALLE.com BABEt ovat tärkeä osa RADALLE.com -tapahtumia, koska kauniit tytöt ovat aina kuuluneet upeiden autojen seuraan. BABEt sulostuttavat varikkoa, palkintojenjakoa sekä tietenkin valokuvakokoelmia tapahtumien jälkeen. Järjestämme  ratapäivillämme ja messuilla BABE-kilpailuja joissa parhaat BABEt palkitaan. Tapahtumissamme toimii myös valokuvaaja, joten saat halutessasi kuvia itsestäsi omaan käyttöösi tapahtumien jälkeen. Tämän lisäksi järjestämme BABEILLE myös erillisiä kuvauspäiviä. Miltä kuulostaa? Mikä parasta, tähän tehtävään ei vaadita aikaisempaa esiintymiskokemusta!


Mistä on kyse?

RADALLE.com BABE:na toimiminen on kesäisin monen tytön unelmapuuhaa. Missä muualla voi nauttia yhtä täydellisistä päivistä? Laittaa itsensä nätiksi heti aamusta, kerätä ihailevia katseita sekä salaman räpsyjä ja pitää hauskaa hyvässä seurassa iltaan asti vilkkailla kisavarikoilla. Monissa tapahtumissa järjestämme myös bileet, joten päivän ei tarvitse loppua vielä siihenkään kun itse ratatapahtuma loppuu. Lisäksi RADALLE.com BABE:na toimiminen avaa monia ovia. Tyttömme ovat saaneet lukuisia työtarjouksia promootiokeikkojen lisäksi myös mallimaailmasta. Olemme auttaneet ahkerimpia RADALLE.com BABE:ja myös missikisoihin sekä erilaisiin lehtikuvauksiin. (mm. GTI-magazine ja Amerikan Rauta.) 

Nyt juuri sinulla on mahdollisuus hakea mukaan RADALLE.com toimintaan.
RADALLE.com BABE:ja nähdään tällä kaudella näyttelyissä (mm. AutoSaloon, Hot Rod & Rock Show), erilaisissa promootiotapahtumissa, omilla ratapäivillämme ja festareillamme, sekä erinäisissä yhteistyötapahtumissa. Tapahtumia järjestetään ympäri Suomen, joten asuinpaikkakunnallasi ei ole merkitystä. Voit osallistua vain niihin tapahtumiin jotka tuomme lähelle sinua tai vaihtoehtoisesti kaikkiin ja varmistat näin itsellesi Ahkerin BABE -palkinnon kauden lopussa. Jos olet täysi-ikäinen, iloinen, sosiaalinen ja vieläpä näyttävistä autoista kiinnostunut, olet saattanut löytää oman paikkasi. Nyt on sinun vuorosi vakuuttaa meidät. Laita hakemus tulemaan!

 

Lähetä BABE-hakemuksesi osoitteessa www.radalle.com/babes

 

Lisäkysymykset babes@radalle.com