Sokos Hotelli Vantaa

RADALLE.com palkintogaala ja kaudenpäätösbileet

Drifting RADALLE.com Timeattack FDO

Viime vuonna suuren menestyksen ja kovien bileiden maineen saanut RADALLE.com Palkintogaala juhlitaan 21.1.2017 Sokos Hotelli Vantaalla!

Tammikuisen Tulisuudelman ravintola miljöö muutetaan glamouria ja pukuja tihkuvaan RADALLE.com Palkintogaalaan 21.1.2017. Tämä viime vuonna upean suosion saanut ja legendaksi muodostunut Gaala siirretiin Tammikuiseen ajankohtaan. Tällä pienellä siirrolla saatiinkin samalla upeat kolmen kerroksen puitteet, josta ei puutu menoa eikä meininkiä!

Tällä kertaa ajohaalarit jätetään nurkkaan ja puetaan kuljettajat parhaimpiin rippipukuihin sekä tietysti kauniit avecit upeisiin iltapukuihin. Gaalaan on tietenkin tervetullut jokainen Autourheilun, Dirftingin, Time Attackin, X30 Kartingin sekä ennenkaikkea RADALLE.com ystävä!

Viime vuoteen verrattuna porukkamme kasvaa X30 Karting sarjan mestareilla, joten kovaa urheilujuhlan tuntua tästä Gaalasta ei tule puuttumaan!

 

Illan ohjelma pitää sisällään mm. Coctailtilaisuuden, kilpailunjohtajan tervehdyksen, Virallisen lehdistötilaisuuden jossa paljastamme kauden 2017 salaisuudet, illallisen, sarjapalkintojen ja tunnustusten jaon sekä tottakai RADALLE.com BABE finaalikierroksen ja palkintojen jaon.

 

Pukukoodi tapahtumassa on smart casual. Älä saavu paikalle farkuissa ja flanellipaidassa. Lisätietoa pukukoodista täältä.

Illalliskortit tulevat myyntiin lähipäivinä, joten ole tarkkana ja seuraa www.lipputoimisto.fi sekä www.radalle.com sivustoja!

Varsinaisen gaalan taittuessa ehtoopuolelle tulee monelle varmasti mieleen maaginen sana: ”Jatkot!” Jatkobileet pidetään Sokos Hotel Vantaan rytkeessä ja luvassa on tietenkin kolmen kerroksen RADALLE.com bileet!

Gaalaillan Ohjelma

Klo. 16:00 Coktail -tilaisuus sisäänkäyntikerroksen Pub Hertaksessa

Klo. 16:45 Siirtyminen Tulisuudelmaan

Klo. 17:00 TIlaisuus Alkaa

Klo. 17:15 Seremoniamestari Teppo Laukkasen puheenvuoro

Klo. 17:30 Gaala Illallinen  

Klo. 18:00 Kausien 2017 Julkaisu

Klo. 18.45 Puhe

Klo. 18:55 RADALLE.com Staff Palkitseminen

Klo. 19:10 X30 Karting Palkinnot

Klo. 20:00 Lasten Gaaladisko aukeaa Yökerho Nightissä

Klo. 20:10 Tuning & Styling Palkinnot 

Klo. 20.15 Drifting Palkinnot

Klo. 20:50 BABE esittely, Iltapukukierros

Klo. 21:05 Time Attack Palkinnot

Klo. 21.40 RADALLE.com BABE- Finaali

Klo. 21.50 RADALLE UA, Vuoden Autourheilija

Klo. 22:00 RADALLE.com JATKOT!! 

 

RADALLE.com GAALAILLALLINEN & VIRALLISET JATKOT

Illalliskortin hinta 58€ sisältäen Huikeat Kolmen kerroksen jatkobileet!

Liput Lipputoimistosta!

http://www.lipputoimisto.fi/TilaisuusPublic.aspx?id=14565

Sokos Hotelli Vantaa

Hertaksentie 2, 01300 Vantaa
Vantaa