Drivepark Räyskälä

PERUTTU!!! JÄÄRADALLE.com DrivePark Räyskälä

jäärata Kiihdytys JÄÄRADALLE.com Räyskälä DrivePark 2016

Huom! Tapahtuma on valitettavasti jouduttu perumaan, lue tiedote alla:

 

Joudumme valitettavasti perumaan Lopen Räyskälän Driveparkkiin 30.1.2016 suunnittelemamme tapahtuman.

Teemme näitä talvitapahtumia aina säävarauksella ja vaikka pakkasta onkin riittänyt ja luntakin on satanut ja Driveparkin henkilökunta on saanut aikaiseksi hienon radan, mutta vallitsevat sääolosuhteet, vesisateet ja tämän viikon sääennusteet tekevät tapahtuman toteuttamisen laadukkaana mahdottomaksi. Jos tällä viikolla olisi pakkasta, edes vähän niin tapahtuma olisi ollut toteutettavissa.

Radan osana toimiva Jääkenttä on loistavassa kunnossa, mutta jääratatapahtumaan toteuttamiseen se ei riitä. Tarkoituksenamme oli tehdä jäärata, joka olisi ollut pääosin olisi ollut tampatulla lumipohjalla ja osittain jäädytetyllä jääkentällä. Tämä jääkenttä on paksu ja hienossa kunnossa, mutta sääolosuhteet vetävät rallycross radan päälle tampatulle lumelle jäädytetyn rataosuuden lumisohjoksi, joka ei yksinkertaisesti kestä ajamista kovinkaan kauaa.

Olisimme mielellämme toteuttaneet tämän tapahtuman ennenkaikkea siksi että meillä olisi täällä ollut ensiluokkainen mahdollisuus toteuttaa ensimmäinen jääkiihdytyskilpailu sekä tutustuttaa mielenkiintoisen uuden ajokeskuksen ja Driveparkin toiminta.

Driveparkissa järjestetään yrityksille ja pian myös yksityisille liukkaankelin ajoharjoittelua. Tutustu toimintaan osoitteessa drivepark.fi

Jääratakiertumeemme seuraava etappi on 13.2. Hyvinkään Urheiluautoilijoiden ylläpitämässä Vauhtipuistossa, jossa ajetaan isoja Rallicross sekä JM -kilpailuita. RADALLE.com on tehnyt jääratatapahtumia tällä radalla jo toistakymmentä vuotta. Tsekkaa kalenterimme osoitteesta www.radalle.com

 

JÄÄRATAKAUDEN AVAUS!

Radalle.com tuo Räyskälän Driveparkin talveen JÄÄratapäivät, jota ei kannata jättää välistä!
 

RADALLE.com on järjestänyt jääratapäiviä jo vuosikausia ja tarjonnut moottoriurheilukansalle mahdollisuuden tulla luistelemaan omalla autolla. 

Vuosi 2016 ei ole poikkeus vaan tuomme uutuutena ainutlaatuisen tilaisuuden tulla ajamaan suurimpien automerkkien testiradalle! Räyskälän Drivepark tarjoaa huippuluokan olosuhteet sekä uniikin mahdollisuuden testata ja ajaa omalla autolla! Radan pohjana käytetään SM rallicrossista tuttua männä vuosien vauhdikasta rataa yhdistettynä Driveparkin huikeisiin testaus puitteisiin. 

 

Nyt myös ensimmäistä kertaa suomessa leikkimielinen JÄÄkiihdystyskilpailu ajanotolla!! 

 

Oletko sinä 2016 JÄÄkiihdytysKINGI? 

Kiihdytyskilpailu ajetaan kahdessa luokassa. Luokat ovat kaksivetoiset autot ja nelivetoiset autot. Mikäli vähintään 10 hengen ryhmä ilmoittautuu ennakkoon voi järjestää tapahtumassa vaikka autokerhon jäsentenväliset kilpailut! Haasta siis oma talliporukka kilpailuun mukaan ja tule viettämään jäätävän kovaa ratapäivää Räyskälän Driveparkkiin!

Etäisyyttä Helsingistä ei ole kuin kivenheitto eikä kovin paljon pakaralihaksia kaivata mikäli haluat tulla paikalle Tampereelta tai Turusta. Paikan päällä jälleenkerran ajoa omalla autolla, mönkijällä tms!

Lentokentän kahvila palvelee tapahtuman ajan kaikki nälkäisimmät ja janoisimmat katsojat sekä kuljettajat! Myöskin säästä johtuen kahviossa on mahdollisuus ottaa kuppi kumaa ja sulatella varpaita.

Tapahtuma alkaa kello 10:00 tarkkaan ja nautiskelu päättyy 17:00 illalla. Mahdollisuuksien mukaan tästä lähdetään jatkamaan jääratakemuja johonkin tarpeeksi vauhdikkaaseen kohteeseen. Tarkempi aikataulu tapahtumalle löytyy aikataulu välilehdeltä.

Valitettavasti tämä talvi on ollut tähän asti sen verran huono, että piikkirenkailla ajaminen ei ole mahdollista. Eli Jäärata kerkisi lämpöisten aikana lähes sulamaan ja tämän viikon lumisateet pelastavat kyllä tapahtuman sekä radan, mutta rata on vielä liian ohut piikkirenkaille. Eli sallittuja kaikilla laitteilla ovat vain normaaliin tieliikenteeseen hyväksytyt nasta- ja kitkarenkaat!

Osoite:

Drivepark Räyskälä
Räyskäläntie 311
Loppi

Avoinna: Rata avoinna 10.00-17.00, ajavat autot paikalle jo kello 09:30 alkaen, jotta saadaan hoidettua katsastukset yms ajoissa 

Meluraja: 95Db
Renkaat: Normaalit tieliikennekäyttöön tarkoitetut talvirenkaat, eli nastat tai kitkat

Lisäksi radalla ajavien ajoneuvojen alla TULEE olla koko auton peittävä peite. Tämän lisäksi tulee löytyä öljyvahinkojen torjumiseen tarkoitettu imeytysmatto (näitä saa mm. Motonetistä). Mitään huoltotoimenpiteitä EI saa tehdä lähdönjärjestelyalueella! Nämä ohjeet suoraan ratahenkilökunnalta ja näitä PITÄÄ noudattaa!

Tervetuloa JÄÄradalle!

Talvitapahtumiin ei ole ennakkolippuja myynnissä.

 

Hinnat tapahtumassa (HUOM! Vain Käteinen!):

Sisäänpääsy: 10€

Ratamaksu: 40€(sisältää kiihdytysajanoton)

Vapaaehtoinen ajanotto: 20€

 

Tervetuloa viihtymään!

Aikataulut:

09:30 Katsastus, ilmoittautuminen, lipunmyynti aukeaa

Otamme autoja radalle porrastetusti, 10-15 kerrallaan, liputamme autot ajoittain (noin kymmenen minuutin välein) pois, jotta kaikki pääsevät ajamaan riittävästi.

HUOM! Ajanottomahdollisuus kokopäivän, lisätiedot infopisteestä


10.00 Katuautovuoro, JÄÄradalla
12.00 Vapaa JÄÄkiihdytys- ja harjoitteluvuoro kiihdytysuoralla. 
          Toisella radalla auton käsittelyharjoituksia.
13.00 Katuautovuoro
14.30 JÄÄkiihdytys Finaali!
15.00 Katuautovuoro
17.00 Rata sulkeutuu
 

Hinnat tapahtumassa (HUOM! Vain Käteinen!):

Sisäänpääsy: 10€

Ratamaksu: 40€(sisältää kiihdytysajanoton)

Vapaaehtoinen ajanotto: 20€

Drivepark Räyskälä

Räyskäläntie 311
Loppi