Kantelering Ajoharjoittelurata

JÄÄRADALLE.com Pukkila

RADALLE.com Omalla autolla radalle JÄÄRADALLE.com BABE Pukkila Kantelering

Taphtuma on riippuvainen talvesta ja tapahtumalla on siis säävaraus!

Radan sääolosuhteita sekä niiden kehittymistä voit seurata radan facebook-sivuilla osoitteessa: https://www.facebook.com/Kantelering/timeline

RADALLE.com Jääratapäivä PUKKILA LA 27.2.2015

Luvassa runsaasti Omalla Autolla Ajovuoroja, Katuautosprint, BABEja, Autonäyttelyä ja tietty jäätävän hyvää meininkiä!
 

RADALLE.com on järjestänyt jääratapäiviä jo vuosikausia ja tarjonnut moottoriurheilukansalle mahdollisuuden tulla luistelemaan omalla autolla. Vuosi 2016 ei ole poikkeus vaan tulemme jälleen rytinällä mm. Kanteleen jääradalle. Etäisyyttä Helsingistä ei ole kuin kivenheitto eikä kovin paljon lihaksia kaivata mikäli haluat tulla paikalle Tampereelta tai Turusta tai vaikkapa Lahdesta. Paikan päällä jälleenkerran ajoa omalla autolla, mönkijällä tms!

Tapahtuma alkaa kello 11:00 tarkkaan ja päristely päättyy 17:00 illalla. Mahdollisuuksien mukaan tästä lähdetään jatkamaan jääratakemuja johonkin tarpeeksi vauhdikkaaseen kohteeseen. Tarkempi aikataulu tapahtumalle löytyy aikataulu välilehdeltä.

Osoite:

Kirkkotie 401

Pukkila

Avoinna: 11.00-17.00, ajavat autot, prätkät, crosskartit yms paikalle jo kello 10:00 alkaen, jotta saadaan hoidettua katsastukset yms ajoissa 

Meluraja: 110Db

Lisäksi radalla ajavien ajoneuvojen alla TULEE olla koko auton peittävä peite. Tämän lisäksi tulee löytyä öljyvahinkojen torjumiseen tarkoitettu imeytysmatto (näitä saa mm. Motonetistä). Mitään huoltotoimenpiteitä EI saa tehdä lähdönjärjestelyalueella! Nämä ohjeet suoraan ratahenkilökunnalta ja näitä PITÄÄ noudattaa!

Muistetaanhan että kun liikutaan tapahtuma-alueelle ja sieltä pois, niin ajellaan rauhallisesti ja turvallisesti koko matka kotoa radalle ja takaisin. Tapahtumassa saa päästellä höyryjä, mutta katuliikenteessä EI!

Pukkilassa ratoja on kaksi.

Toinen 2,5 km pitkä rata on pääsääntöisesti Osallistu Omalla Autolla vuoroja täynnä, mutta sinne on varattu omat vuorot myös moottoripyörille, mönkkäreille sekä crosskarteille.

Autoissa vaatimuksena on siviilirenkaat. Rata on tampattu ja jäädytetty pellolle, joten se ei tule kestämään henkilöautojen alla piikkirenkaita, siis vain siviilinrenkaat käyvät autoissa. Kevyissä kulkineissa, kuten crosskart, mp ja atv piikkirenkaat ovat ok.

Rata on erittäin leveä, siinä on vajaa 700m pääsuora, radalta on aurattu pois kaikki kovat reunat ja vallit, joten siellä on erittäin turvallista ajaa omalla, vaikkapa ihan kauppakassilla. Tämä rata on varmasti jääratakauden nopein ja hauskin rata.

 

Lyhyempi rata on varattu koko päiväksi Crosskarttien, moottoripyörien sekä mönkkäreiden käyttöön.

 

 

 

Tervetuloa JÄÄradalle!

Talvitapahtumiin ei ole ennakkolippuja myynnissä.

Hinnat tapahtumassa (HUOM! Vain Käteinen!):

Sisäänpääsy: 10€
Ratamaksu: 35€

 

Tervetuloa viihtymään!

Lauantaina 27.2.2016

 

Tapahtuma on avoinna kello 11-17

Tapahtuman aikataulu julkaistaan lähempänä tapahtumaa

 

Hinnat tapahtumassa (HUOM! Vain Käteinen!):

Sisäänpääsy: 10€
Ratamaksu: 35€

Kantelering Ajoharjoittelurata

Kirkkotie 401, 07565 Pukkila
Pukkila