TBA

RADALLE.com Pukkila Jääratapäivä 25.2.2017

 

RADALLE.com Jääratapäivä PUKKILA LA 25.2.2017

Luvassa runsaasti Omalla Autolla Ajovuoroja, Katuautosprint, BABEja, Autonäyttelyä ja tietty jäätävän hyvää meininkiä!
 

RADALLE.com on järjestänyt jääratapäiviä jo vuosikausia ja tarjonnut moottoriurheilukansalle mahdollisuuden tulla luistelemaan omalla autolla. Kausi avattiin edellisviikonloppuna Hyvinkäällä, joka keräsi paikalle runsaan määrän Racing faneja! Vuosi 2017 ei myöskään tee poikkeusta, vaan tulemme jälleen rytinällä jälleen Kanteleen jääradalle. Moottoriurheilupiireistä tuttu Legenda Herra Haverinen on kuurannut Kanteleringin radan todella hyvään kuntoon, joten tätä moottoriurheilupäivää ei kannata missata! Etäisyyttä Helsingistä ei ole kuin kivenheitto eikä kovin paljon lihaksia kaivata mikäli haluat tulla paikalle Tampereelta tai Turusta tai vaikkapa Lahdesta. Paikan päällä jälleenkerran ajoa omalla autolla, mönkijällä tms!

Tapahtuma alkaa kello 11:00 tarkkaan ja päristely päättyy 17:00 illalla. Mahdollisuuksien mukaan tästä lähdetään jatkamaan jääratakemuja johonkin tarpeeksi vauhdikkaaseen kohteeseen. Tarkempi aikataulu tapahtumalle löytyy aikataulu välilehdeltä.

Vapaaehtoinen ajanotto on käynnissä koko päivän, joten nyt on sauma testata myös omia ajotaitoja kelloa vastaan! Ajanoton hinta koko päiväksi on 20€, joten kukkarokaan ei tästä isommin laihdu.

Osoite:

Kirkkotie 401

Pukkila

Avoinna: 11.00-17.00, ajavat autot, prätkät, crosskartit yms paikalle jo kello 10:00 alkaen, jotta saadaan hoidettua katsastukset yms ajoissa 

Meluraja: 110Db

Lisäksi radalla ajavien ajoneuvojen alla TULEE olla koko auton peittävä peite. Tämän lisäksi tulee löytyä öljyvahinkojen torjumiseen tarkoitettu imeytysmatto (näitä saa mm. Motonetistä). Mitään huoltotoimenpiteitä EI saa tehdä lähdönjärjestelyalueella! Nämä ohjeet suoraan ratahenkilökunnalta ja näitä PITÄÄ noudattaa!

Muistetaanhan että kun liikutaan tapahtuma-alueelle ja sieltä pois, niin ajellaan rauhallisesti ja turvallisesti koko matka kotoa radalle ja takaisin. Tapahtumassa saa päästellä höyryjä, mutta katuliikenteessä EI!

2,5 km pitkä rata on pääsääntöisesti Osallistu Omalla Autolla vuoroja täynnä, mutta sinne on varattu omat vuorot myös moottoripyörille, mönkkäreille sekä crosskarteille.

Autoissa vaatimuksena on siviilirenkaat. Rata on tampattu ja jäädytetty pellolle, joten se ei tule kestämään henkilöautojen alla piikkirenkaita, siis vain siviilinrenkaat käyvät autoissa. Kevyissä kulkineissa, kuten crosskart, mp ja atv piikkirenkaat ovat ok.

Rata on erittäin leveä, siinä on vajaa 700m pääsuora, radalta on aurattu pois kaikki kovat reunat ja vallit, joten siellä on erittäin turvallista ajaa omalla, vaikkapa ihan kauppakassilla. Tämä rata on varmasti jääratakauden nopein ja hauskin rata.

Radan sääolosuhteita sekä niiden kehittymistä voit seurata radan facebook-sivuilla osoitteessa: https://www.facebook.com/Kantelering/timeline

Tervetuloa viihtymään!

 

Osallistuvan auton tulee läpäistä seuraavat vaatimukset:

- Auton tulee olla joko tieliikenteeseen katsastettu tai AKK:n sääntökirjan mukaan rakennettu - Auton tulee läpäistä tapahtumakohtainen turvakatsastus
- Autossa tulee olla voimassa oleva liikennevakuutus
- Auton alla tulee olla nesteitä läpäisemätön suoja varikolla

Osallistuvan kuljettajan tulee läpäistä seuraavat vaatimukset: 

-  Edellytämme 18-vuoden ikää tai voimassa olevaa rataleimatutkintoa

-  Kuljettajalla tulee olla ajokortti tai voimassa oleva rataleimatutkinto

-  Kuljettajan tulee osallistua ohjaajakokoukseen tai –koulutukseen

-  Kuljettajan tulee täyttää ja allekirjoittaa vastuuvapauslappu

-  Ajoharjoitteluun osallistuva ei saa olla päihteiden vaikutuksen alainen 

Lippumerkit radalla: 

Keltainen lippu: 

Vaara radalla, hidasta vauhtia, valmistaudu pysähtymään, ohittaminen kielletty.

Punainen lippu: 

Välitön ja ehdoton ajon lopettaminen ja matalalla nopeudella siirtyminen varikolle huomioiden mahdollinen onnettomuuspaikka (kilpailun keskeyttämisen syynä ovat turvallisuusseikat, esim. on tapahtunut onnettomuus).

Musta lippu: 

Virheellinen ajo tai vika autossa. Aja kierros varikolle asti ja mene päälipun puhutteluun.

Mustavalkoinen ruutulippu: 

Ajosessio on päättynyt. Aja yksi rauhallinen kierros ja palaa varikolle. 

11.00 Katuautovuoro
12.00 Mönkijät / ATV:t yms
12.20 Katuautovuoro
13.00 Mönkijät / ATV:t yms
13.20 Katuautovuoro
14.00 Mönkijät / ATV:t yms
14.20 Katuautovuoro
15.00 Mönkijät / ATV:t yms
15.20 JääTimeAttack (ajanotto 30min, paras aika jää voimaan, bonderit infopisteestä)
16.50 Katuautovuoro
17.00 Rata Sulkeutuu

Hinnat tapahtumassa (Vain käteinen käy):
Sisäänpääsy 10€
Ratamaksu 35€
Vapaaehtoinen ajanotto kokopäivän / kilpailumaksu 20€ 
(vaaditaan JÄÄTimeAttack Kilpailuun)

TERVETULOA!

TBA


Pukkila