Botniaring

RADALLE.com Botniaring 6.-7.7

Lauantaina ajetaan Timeattackin R3 sarjakilpailu ja sen jälkeen drifting SM sarjan 3. osakilpailu!

Sunnuntaina ajetaan RADALLE.com pro2, street  ja street open -osakilpailut. 

Perjantai 5.7. Treenipäivä

 

10:00 - 15:00 Vapaa rata

15:00 - 17:00 Drifting 

17:00 - 19:00 Timeattack (pitkä rata)

19:00 - 20:00 Drifting

20:00 - 20:57 Timeattack (pitkä rata)

Vuoroja sovitetaan tilanteen ja kuljettajamäärän mukaan

 

Lauantai 6.7.2019

Timeattack R3 ja drifting SM 3. osakilpailu

 

7:00 Kilpailutoimisto & katsastus aukeaa Timeattack                                                                          

8:30 Ohjaajakokous Timeattack

9:00 Osallistu Omalla Autolla

9:15 Osallistu Omalla Autolla      

9:30 Radan huoltotauko 5min   

9:35 Vapaat harjoitukset Timeattack Club    

9:50 Radan huoltotauko 5min

9:55 Vapaat harjoitukset Timeattack Modified                                                          

10:10 Vapaat harjoitukset Timeattack Unlimited             

10:25    Radan huoltotauko 5min                                                                 

10:30 Aika-ajot Timeattack Club I                                                                          

10:45 Radan huoltotauko 5min                                                           

10:50 Aika-ajot Timeattack Modified I                                                                         

11:05 Aika-ajot TimeAttack Unlimited I

11:20   Radan huoltotauko 5min

11:25 Aika-ajot Timeattack Club II

11:40    Radan huoltotauko 5min

11:45  Aika-ajot Timeattack Modified II

12:00 Aika-ajot Timeattack Unlimited II

12:15    Osallistu omalla autolla                                                                                           

12:30   Osallistu omalla autolla

12:50 Radan huoltotauko 5min

12:55 Superlap Club

13:10 Radan huoltotauko 5min

13:15    Superlap Modified

13:30 Superlap Unlimited

13:45 Radan huoltotauko

14.00    Drifting SM harjoitukset

15:00    Palkintojenjako Timeattack, näyttelyautot, babes

15:30    Osallistu omalla autolla

16:00 Drifting SM lajittelut

17:30 Kuljettajaesittely radalla

17:45    Ohjaajakokous radalla

18:00     Drifting SM kaavio

Palkintojenjako radalla heti kaavion päätyttyä, rata sulkeutuu


Sunnuntai 7.7.2019

FDO Pro2, Street ja Street Open osakilpailut

 

10:00 Drifting pro2, Street ja Street Open ilmoittautuminen ja katsastus alkaa

10:00   Osallistu omalla  autolla

10:20 Osallistu omalla autolla

10:40 Osallistu omalla autolla

11:00 Osallistu omalla autolla

Ohjaajakokous Pro2, Street ja Street Open

11:20 Osallistu omalla autolla

11:40 Osallistu omalla autolla

12:00 Street ja Street Open harjoitukset rullaavana

12:45 Pro2 harjoitukset rullaavana

14:00 Osallistu omalla autolla

Drifting ohjaajakokous

14:30 Lajittelut Street, Street Open ja Pro2

16:00 Osallistu omalla autolla
Drifting ohjaajakokous

16:30 Kaavio Street, Street Open ja Pro2

 

Palkintojenjako radalla heti kaavion päätyttyä

Liput ennakkoon: TICKETMASTERISTA!

 

Liput portilta:

Lauantai: 20€
Sunnuntai: 10€
Koko viikonloppu: 25€

Ratamaksu: 50€

Timeattack 6.07.2019 Kilpailukutsu Unlimited Club alle 3000 Club Modified alle 3000 Modified ModifiedComp
Drifting 7.07.2019 Kilpailukutsu Street Pro2 Street Open
Drifting 6.07.2019 Kilpailukutsu SM

Botniaring

Kauhajoentie 688
Jurva
Botniaring