Uutiset

9.5. RADALLE.com ratapäivä sarjan avaus

13.5.2002RADALLE.com ratapäivä sarjan avaus Helatorstaina Ahvenistolla, keräsi parituhatta innokasta auto ja moottoripyörä harrastajaa. Ilma oli, kuin nuori ja halukas sinkkutyttö.

Tapahtuman huippukohtia olivat Plan-Bee moottoripyörä stunttishow ja tapahtuman hienoimpien ajoneuvojen palkitseminen. Kovatasoisessa näyttelyssä palkittiin hienoimmat autot, kuin moottoripyörätkin. Kauniit RADALLE.com tytöt valitsivat oman suosikkinsa, eikä HiFi puolen harrastajiakaan unohdettu.

Radalle.com tapahtumilla on tarkoitus edistää ja tuoda julki kasvavaa tuning autojen rakentelua, oman ajoneuvonsa teknistä parantelua, sekä tarjota hyvät ja turvalliset puitteet autojen ja moottoripyörien kokoontumiselle.

Tapahtumassa on jokaisella mahdollisuus kokeilla ja testata omaa tieliikenne kelpoista ajoneuvoaan hallitussa turvallisessa ympäristössä. Ratapäivien tarkoituksena on myös luoda vauhdikas ajoharjoittelu mahdollisuus ja näin vähentää hurjastelua tieliikenteessä.

Monikymmenpäinen kokenut järjestäjätiimi luo puitteet turvalliseen ja onnistuneeseen ajo ja kokoontumis tapahtumaan. RADALLE.com tiimin mukana järjestelyissä on suurijoukko tunnettuja auto ja moottoripyörä kerhoja. Yhteistyö kerhojen ja hyvien yhteistyökumppanien kanssa on mahdollistanut tapahtuman.

Tervetuloa mukaan tutustumaan.

Tapahtumia on kesän aikana vielä seitsemänä Lauantai päivänä. Joihin jokainen voi osallistua omalla ajoneuvollaan.

Katso video: radalle-com-2002-05-09.avi (DivX)