Uutiset

AmericaN Car ShoW/ Tuning Car ShoW, HELSINKI

7.4.2007

Kävimme RADALLE.comin iskuryhmän kanssa tutkimassa ACS/TCS:n tarjonnan. Tänäkin vuonna upeita autoja oli paikan päälle roudattu aina eurooppaa ja baltiaa myöden. Ja kyllä oman maan poppookin oli saanut aikaan vähintään yhtä hienoja laitteita.
Uupuneena messujen jälkeen on se paras hetki, jolloin jaetaan messut RADALLE.com -käyttäjien kanssa.Supremen poijat osaa. Ja maalaus hivelee silmiä..Upein nähty toteutus aiheesta vahvistinhysteria. Löytyi MOB-conceptin osastolta, ja rakentajana yllättäen Rautamo..


Viherkosken Kimmon uusi lelu tottelee nimeä DriftingTaxi..Ja neliovisen Kyllin Takakuppi-istuimiin kyytiintulijoita varmasti riittää.Näyttelyn ehdoton sitruuna. Ja aikaa on palanut...as always..Alpinen Hifihonda oli roudattu paikalle ulkomailta, ja oli superhieno kaikilta yksityiskohdiltaan..BMW:n ykkössarjalainen toimii myös hifiautona, ja ei ole hassumman näköinenkään...Ja vielä ehtii kurkkimaan MDS:n liikkuvaa sohvatuolia kaikin varustein..


Babejen seurassa viihdyttiin myös.. Ja taisi viihtyä tämän japanilaisen kaunottaren omistajakin..Ja loppujen lopuksi kaverit laittoivat jo painiksi..Ja tässä kuvassa voittaja alkaa olla selvillä..


Kiitokset ahkeralle RADALLE.com-Babeteamille, sekä RADALLE.comin yhteistyöyrityksille.

Erityiskiitokset:
Korrek
Tomikitola
Supermotopoppoo
Fin-Tuning ry
Before Dawn ry (Gti-Styling Challenge poppoo)


Ja Messupolkuja kiersivät:
A niinkuin AkinaattoRi
H niinkuin Heikki
M niinkuin Mia
T niinkuin Teemu