Uutiset

Kaudenavaus ARTUKAINEN 12.5

11.4.2007

Kaudenavaus ARTUKAISTEN katuradalla 12.5, ohjelmassa : rata-ajo, kiihdytys 201m, burnis, SM-Osakilpailut Supermoto ja ATV, Tuning&Styling näyttely/kilpailu, ym.
Tuning-/ Rata-ajo-/Drifting-kausi starttaa Artukaisissa Turussa 12.5.Jotta ratakiertue olisi täydellinen, on mukaan saatava hiven historian havinaa. Vanhan Artukaisten radan pohjalle rakennettu katurata aivan Turun sydämessä aloittaa ratakiertueen. Paikka on ainutlaatuinen Suomessa, sillä missään muualla ei samaan paikkaan pysty rakentamaan näin monta eri rataa ja lajia – vieläpä yleisöystävällisellä tavalla aivan suurkaupungin keskustan tuntumaan.
Tapahtuma toteutetaan yhteistyössä Turun Urheiluautoilijoiden TUA:n, OCF:n, ja TMK:n kanssa.Klikkaa TÄSTÄ nähdäksesi mainos isompana kuvana!


Rata-ajo: ajoharjoittelu autolla!
Tapahtumien ajovuorot alustavasti tunneittain ARUKAISISSA
RATA-AJO autot kokeneet/nopea 20 min
RATA-AJO AUTOT ensikertalaiset/hidas 20min
Drifting sallittu ajovuorot 20 min

Vaikka tapahtumat ovat pääasiallisesti ajoharjoittelua, on ajajien taso selkeästi noussut vuosien varrella, ja jatkossa jaammekin ajajia taito- sekä nopeustason suhteen.
Uutuutena sekä yleisön toivomuksesta varaamme tällä kaudella aikaa ns. ensikertalaisten ratavuorolle, eli niille, jotka eivät ole koskaan ajaneet radalla tai ovat aloittelijoita lajissa. Näissä vuoroissa on pääsääntöisesti rajoitettu nopeus, ohituskielto ja safetycar aina radalla. Näin pystytään paremmin tarjoamaan mahdollisuus eritasoisille harrastajille.Klikkaa TÄSTÄ nähdäksesi tapahtuma -alueen isompana kuvana!

Panostus moottoripyöräpuoleen kaudella 2007
Suomen suurimman moottoripyörälehden Biken kanssa yhteistyöhon.
www.bike.fi
12.5. Artukaisissa ajetaan Supermoto- ja ATV- SM-osakilpailut hyödyntäen 2 km:n katurataa, johon yhdistetään hiekkaosuus näyttävine hyppyreineen. Tällä vaudikkaalla radalla laji pääsee vihdoin kansainväliseen Supermoto-tasoon ja -tyyliin. Kilpailu toteutetaan yhteistyössä Turun Moottorikerhon kanssa.
Toinen varma SM-osakilpailu ajetaan 11.-12.8. Ahvenistolla. Mikäli Itä-Suomesta saadaaan kilpailun järjestämisorganisaatio kasaan, nähdään kolmas Supermoto- ja ATV-osakilpailu Motoparkin radalla 14.-15.7.
Lukuunottamatta kauden avausta on kaikissa RADALLE.com tapahtumissa varattu moottoripyörille omat ajoharjoitteluvuoronsa. Tarkoitus on jo vuosia ollut yhdistää auto- ja mp-harrastajia, sillä olipa sitten alla 2 tai 4 pyörää, on tämä harrastus yhteinen.

www.supermototurku.com
www.turunmoottorikerho.fi

Kiihdytys
Overdrive / RADALLE.com -yhteistyö, kaksi suurta tekee yhteistyötä autoharrastuksen edistämiseksi. Overdrive on Suomen suosituin jenkkiautoyhteisö, joka myös haluaa edistää ja mahdollistaa harrastusta konkreettisesti radalla.
Vaikka RADALLE.com tunnetaan parhaiten euro-/tuning-harrastajistaan, myös amerikanautoharrastajat ovat löytäneet mukaan kasvavassa määrin. Kolmessa tapahtumassa on virallinen ajanottolaitteisto ja -miehistö mahdollistamassa omalla autolla tai mp:llä kiihdyttämisen StreetRacing-henkeen, silti vertailukelpoisilla tuloksilla.
12.5. Artukainen 201m katukiihdytys
26.-27.5. Alastaro 402m Em kiihdytysrata
14.-15.7. Motopark 402m Sm kiihdytysrata
Kiihdytyksen ajanoton hoitaa Suomen paras Tiimi: RiversideTimers ry.


Näyttely
Tuning & Styling -kilpailu sekä Autohifi.
Näyttely poikkeaa muista näyttelyistä siinä, että jokainen varikolle ajettu auto osallistuu automaattisesti RADALLE.com Tuning & Styling -kilpailuun. Tämä tuntuu sopivan suomalaiseen vaatimattomaan tyyliin. Tuomaristona toimivat yleisön joukosta valitut tuomariryhmät, joiden ehdottamien autojen joukosta kokenut RADALLE.com-tuomaristo palkitsee parhaat.
Jo vuodesta 1997 Suomen eniten palkittuja tuning-autoja kautta aikojen.
Taas etsimme Suomen hienoimmat autot ja palkitsemme ne.
Tänä vuonna kasaamme ne yhteen loppukilpailussa.
Autohifiä arvostellaan ja palkitaan kaikissa tapahtumissa, sillä se on selkeästi olennainen osa tuningharrastusta ja rakentelua.

BILEET
Tapahtumassa ja jatkobileissä esiintymässä Lene AlexandraNorjan tähtitaivaalta.
Käykääpä kurkkaamassa video allaolevasta linkistä!

TÄSTÄ VIDEOON @ youtube
Tapahtumien toteutus,
RADALLE.com Troops: harrastajilta harrastajille
Niin kuin muutkin autourheilutapahtumat, toteutetaan myös Ratapäivät talkoovoimin. Asiastaan kiinnostuneet tekevät tämän mahdolliseksi omalla panoksellaan. Joukkoihin kuuluu mm. organisaattoreita, lippumiehiä, kuvaajia, babeja sekä suuri joukko yhteistyökerhoja. Haluatko olla oman paikkakuntasi/ kerhosi RADALLE.com-yhteyshenkilö? Mikäli toiminta kiinnostaa, ota yhteyttä ja liity joukkoihin.
info (miuku) radalle.com tai pekka (miuku) radalle.com


Yhteistyöhön:
RADALLE.com tekee mielellään yhteistyötä kilpailujärjestäjien, seurojen, Ua:itten ja autokerhojen kanssa. Talkoohenkilökunnalle tarjotaan etuja tapahtumissa ja yhteisöille näkyvyyttä, uusia jäseniä, autoja näytille, mahdollisuutta näytösajoihin tai vaikkapa mahdollisuutta tuoda yhteistyökumppanit tapahtumaan. Ohjaajakokokouksissa ja rataan tutustuttamissa teemme mielellämme yhteistyötä ”vanhojen RataGurujen” kanssa. Jos tunnistit itsesi ja haluat jakaa tietoja ja kokemuksiasi, ota yhteyttä. Mikäli sinulla tulee ideoita tapahtumien kehittämiseksi tai yhteistyöstä, ota rohkeasti yhteyttä.
Kehitetään autourheilun/ harrastuksen uutta tulevaisuutta yhdessä, sillä yhteistyössä on voimaa!


TERVETULOA

ps. Tarkkaile tätä uutista lisäinfosta. Teemme päivityksiä päivittäin.