Uutiset

RADALLE.com näyttely kauppakeskus Myllyssä 5.-6.5.

29.4.2007

Lehdistötiedote, vapaa julkaistavaksi.

RADALLE.com näyttely
viikonloppuna Myllyssä

Tuning-autot valtaavat Raision kauppakeskus Myllyn Radalle.com näyttelyssä lauantaina ja sunnuntaina 5.–6.5. Nähtävillä on Suomen hienoimpia tuunattuja autoja, Vastaheitto.comin drifting-autoja, Kimmo Viherkosken Skyline-drift-taksi sekä radio-ohjattavia autoja. Turun Urheiluautoilijoita edustaa Kalle Pinomäki kilpa-Clioineen. Mukana on myös FCF Stunt Team temppuilumoottoripyörineen sekä Turun Moottorikerho supermotoineen. Turku Karting tuo paikalle karting- autojaan ja JFG Motorsport Radical-kilpa-autonsa. Saapola Racingin tuunaama Peugeot on kohteena kynäruiskumaalausnäytöksessä. Paikalla on myös alan yrityksiä: Martelius Exhaust, HM-osatuonti, Tommy’s Billet. Tapahtuman juontaa Radalle.comin luottoääni Jorma Pulkkinen. Näyttelyn puuhamiehenä toimii autourheilupiireissä mainetta niittänyt Matti Lahtila.

Lauantai-iltana Myllyn parkkihallin katolla on cruising-kokoontuminen, johon voi tulla omalla autolla tai moottoripyörällä. Kokoontumisessa mukan OCF Turku.

Sunnuntaina Myllyssä järjestetään myös Miss Turku -finaali. Kilpailijat esittelevät kevään ja kesän juhlamuotia klo 13, 14.30 ja 16.

Viikonloppuna Myllyssä jaossa 5e alennuslippuja 12.5 RADALLE.com Artukais tapahtumaan. Tule noutamaan omasi!

Vapaa pääsy!
Tervetuloa!






RADALLE.com KaudenAvaus Artukaisissa 12.5
12.5 Artukainen uutinen