Uutiset

Ennen kokematonta nopeutta Ahveniston moottoriradalla!

27.8.2002

Ennen kokematonta nopeutta Ahveniston moottoriradalla!
Ainutlaatuinen tilaisuus tulla radalle.com tapahtumassa 31.08. tekemään
tuttavuutta Radical kilpa-autoluokan kanssa.Radical-luokka on lähtöisin Englannista ja maailmalla sitä on ajettu vuodesta 1998. Pohjoismaissa luokka on otettu vastaan suurella mielenkiinnolla niin kilpailijoiden, kuin yleisönkin määrässä.

Vuonna 2002 Pohjoismaisen luokan lähdöt ajetaan yhdessä STCC-osakilpailujen (Swedish Touring Cars) kanssa. Tämä takaa suuren näkyvyyden mediassa. Mukana ovat mm. kansalliset mediat, sekä kansainvälisistä ainakin Eurosport.


Radical 1300 Prosport käyttää voimanlähteenä 205 hevosvoimaista Powertec Suzuki 1300 kuutioista moottoria. Voimansiirto tapahtuu 6-vaihteisen alunperin moottoripyöristä lähtöisin olevan vaihteiston avulla. Auton painaessa 470 kiloa saadaan varsin nopeat suoritusarvot. 0-100 km/h saavutetaan alle 3.5 sekunnissa ja huiput ovat 250+ km/h tietämissä. Prosport onkin maailman nopein yksimerkkiluokka ja samalla myös kustannuksiltaan järkevissä mitoissa.


31.8 on mahdollista seurata Ahveniston moottoriradalla niin varikolla kuin radan varrellakin Radalle.com tapahtumassa Radical kilpa-autojen näytösluonteista ajoa. Kyseinen luokka nähdää nyt ensimmäistä kertaa Suomen radoilla.

Radicalit ajavat lämmittelyt enne tapahtumaa klo 9-11
näytös ajot sijoittuvat pitkin päivää ohjelman lomaan.
tervetuloa katsomaan

Akinaatori