Uutiset

Nebula ratapäivä 9.6. 2007 oli menestys

11.6.2007

Tämän kauden neljäs RADALLE.com ratatapahtuma järjestettiin ahvenistolla 9.6.2007 ja se totteli nimeä Nebula ratapäivä hyvän yhteistyökumppanin kunniaksi. Ratapäivän teemana oli moottoripyörät, unohtamatta tietenkään myös autokansaa.








Aurinkoinen sää hemmotteli paikalle tulleita elohopean kohotessa parhaimmillaan 29 asteeseen. Moottoripyöräilijöiden iloksi paikalle saapui myös BIKE-lehti oman osastonsa kera, jossa Sami Penna jakoi ohjeita ja vinkkejä ajamiseen. Aamupäivän aikana MP-tuen väki organisoi Yamaha center cupin näytöskilpailua. Aika-ajot ajettiin klo 11.30 ja itse näytöskilpailu puoli kahden aikaan iltapäivällä. Näytöskilpailuun valmistautuessa Tomi Kitola järjesti todella komean stunt-näytöksen pyörällään. Sivustakatsojan oli pakko myöntää että kaveri hallitsee pyöränsä täydellisesti ja saa homman näyttämään helpolta.


Totuttuun tapaan paikalla olevista ajoneuvoista palkittiin hienoimmat ja raati kiertelikin koko päivän aluetta havaiten aina uusia paikalle saapuneita katseenkääntäjiä. Tuomariston tehtävä oli todella vaikea mutta kyllä sieltä ne ”helmet” löytyivät.



Auto I Bmw -83 Toni Rytkönen
Auto II BMW Top-Driving Oy
Auto III Nissan 200 SX Toni Hietala
Tunnustus I Dodge Viper Mika Wickström
Tunnustus II Mustang Shelby Mika Kosola
Tunnustus III Peugeot 405 Mi16 Juuso Härmä
MP 2007 Brutale Arto Laukkanen
Tekniikka Opel Manta Ville Marttila
Hifi/Ice Nissan Harri Toikka
Tyttöjen valinta Toyota Soarer Jore Tikkanen
Burnis Opel Omega MV6 Viki Pakarinen
Sitruuna Volvo 240 Anssi Järvinen




Nyt jo neljännen kerran ajettu AKK katuautosprint kiinnosti kävijöitä kovasti ja ilmoittauneita kisaan löytyi runsaasti. Itse kilpailu ajettiin klo 16 ja koska ajanotossa käytettiin moottoriradan omia transpondereita, tulokset saatiin saman tien ja ehdittiin samaan palkintojenjakoon näyttelyautojen kanssa.

1.Jani Laatikainen Toyota Starlet 1.37.249
2.Jussi Kuikka Subaru WRX STI 1.41.049
3.Tatu Soisalo Mitsu EVO IX 1.41.634



Linkkejä tapahtuman kuvagallerioihin:

Kuvaajana Akinaattori

RADALLE.com BABET Ahvenistolla