Uutiset

MB Customs asentamon avajaisbileet reissuraportti

1.7.2007

RADALLE.com vieraili avajaisbileissä Safety Carimme ja Opel Senatorin voimin. Näytteillä oli upeaa Hifi- ja Ice- kalustoa, mm- MB SL500 MDS:n hifeillä näyttävästi maustettuna, Fusionin Smart, MDS:n Beetle ja MB Customssin Mersu Vito. Paikalla pyörähteli Hämeenlinnan kermaa upeilla autoillaan. Kuvia tapahtumasta löydät galleriasta. MB Customssin kalustoa on esillä ratatapahtumissamme ja vahvasti Ahveniston 40-vuotis synttäreillä 11-12.8.2007.




MB CUSTOMS OY

Toiminta tässä muodossa aloitettu perheyrityksenä 2006 maaliskuussa omissa tiloissa Hämeenlinnan länsipuolella. Alkuun meillä oli MDS:n, Brabusin, Autotekin jälleenmyynnit ja maahantuontina japanilaisen VIP-tyylin tuotesarja Fabulous. Näillä edustuksilla mentiin vuoden 2006 loppuun, kunnes valikoima laajennettiin Amerikassa suosittuun Otto-R -sarjaan.

2007 maaliskuussa muutettiin vuokratiloihin Kaurialaan lähemmäksi asiakkaita, tuoden palvelut helpommin saataviksi. Samalla yritykseen tuli mukaan Jukka, ja tuotevalikoima kasvatettiin edullisempiin vanteisiin ja KEI- ja KATO-Racing erikoisvanteisiin sekä JOM-varusteisiin. AutoHiFin kysynnän vuoksi kasvatimme valikoimaamme räjähdysmäisesti, mukaan tuli mm. EmPhaser, Fusion, Zapco, Eclipse yms.

Tuning puoleen panostettiin lisää hankkimalla MGPRacingin maahantuonti. Tuotteet on ammattilaisten tutkimat ja täyttävät hinta-laatustandardit loistavasti. Lisäksi aloitimme Black Diamond Performance:n jarru- ja kytkinosien jälleenmynnin.

Styling puolen tuotevalikoimasta löytyy korisarjat, ratit, alustavalot yms. useaan merkkiin, mukaanlukien USA:n merkit.

Yrityksemme tavoitteena on palvella asiakkaita heidän ehdoilla. Tästä syystä aukioloaikamme ovat painottuneet iltapuolelle, jotta jokainen ehtii tulla töidensä jälkeen. Asennukset ei rajoitu ainoastaan arkeen, vaan teemme niitä myös viikonloppuisin – hintaan vaikuttamatta, jotta asennusajat eivät veny kohtuuttomasti.

Perustimme yrityksen, koska Hämeenlinnasta/seudulta puuttui puhdas autojen erikoisvarusteliike/asentamo. Teemme asennuksia laidasta laitaan, myös erikoisemmat työt.
Kaikki hoituu suunnittelua myöden - tietysti asiakkaan toivomusten mukaan. Vuosikymmeniä Hämeenlinnan seudulla olleina, kontaktimme erialan yhteistyökumppaneihin on laaja: mm. freelancerina kynäruiskumaalauksia tekevä Juha Salmi, joka maalasi yrityksemme Viton.

Pyrimme kasvattamaan tarjontaamme kaikkia asiakaskuntia huomioon ottaen, sekä parantamaan asiakaspalvelua entisestään. Tavoitteenamme on kasvattaa Suomen laajuinen maine yrityksellemme. Ehkä joskus vielä maailmanlaajuinenkin (toiveajattelua) ;o)

Palvelumme ei rajoitu ainoastaan autojen erikoisvarusteisiin tai erikoistöihin, vaan teemme myös huolto/korjaustöitä henkilö- ja pakettiautoihin. Huoltopisteessämme sijaitsee myös MOTUL öljynvaihtopiste. Meiltä löytyy myös kotiHiFi-studio, jossa voi katsella elokuvia ja kuunnella musiikkia.

Toivotamme kaikki asiakkaat tervetulleiksi myymälään ikään ja sukupuoleen katsomatta =).

MB CUSTOMSIN VÄKI: Juke, JP, Sunnu sekä Lasse.

MB Customs Oy
Larin Kyöstin katu 20
13130 Hämeenlinna
GSM 040 4511 603
www.mbcustoms.fi
info@mbcustoms.fi