Uutiset

BiisoniMafia Ylpeänä esittää: B2 - The Movie -

23.9.2007

B2 the story on nuorisokulttuurissa esiintyviä ilmiöitä käsittelevä huipputason indie-elokuva. Elokuva on saanut jo ennen julkistamistaan osakseen merkittävää huomiota. Tuotantoryhmän joulukuussa 2006 julkaisema joulukalenteri keräsi noin 20 000 vierailijaa 24 päivän aikana. Kalenterissa esiteltiin making-of materiaalia tulevasta elokuvasta.

B2-elokuva kuvaa nuorisokulttuuria omaperäisen osuvalla tavalla. Resepti ainutlaatuisen pysäyttävään elokuvaan on yksinkertaisesti se, että se on nuorten ammattilaisten tekemä elokuva samankaltaisille nuorille. Elokuva sisältää vauhdikkaita stuntteja, kuvan kauniita mallityttöjä, tuning-autoja, drifting-ajoa, bileitä, festareita, rock’n rollia ja Suomen kesän omalaatuisen rennon tunnelman. B2 kaivaa esiin näkyvimmät ja suosituimmat nuorten maailmaan liittyvät ilmiöt aina musiikista nuorison suosimiin extreme-temppuihin.

Elokuva poikkeaa normaaleista suomifilmeistä sen yltiöpäisellä positiivisuudella. Elokuva on hauska ja humoristinen kuvaus nuorista joiden, unohtumattomaan kesään eivät turhat huumesekoilut ja masennussyndroomat kuulu. B2 on vauhtia ja rakkautta isoissa raameissa, elämää suurempia tunteita pienissä ihmisissä...

Walfrid Rinkinen

B2 movie saa Helsingin ensiiltansa Virtuaalirataillaassa 15.10 klo 20
valimotie 23b pitäjänmäki
tervetuola katsomaan.


Tsekkaa tiiseri:


Elokuvan omat sivut