Uutiset

RADALLE.com Kausi 2008

9.10.2007





RADALLE.comin kevät on täynnä x-öniä.

Virtuaali / simulaattori tapahtumat keväällä 2008

Virtuaalirataillat ovat kehittyneet virtuaaliratapäiviksi ja ne ovat nyt kerran kuussa sunnuntaisin 27.1, 24.2, 16.3. ja 6.4. F1 Special. Tapahtumissa ajetaan syksyn malliin palkintosijoista ja nyt myös virtuaaliSM -mestaruudesta.
Virtuaaliratapäivät vietetään Circuit.fi:n tiloissa Helsingin Pitäjänmäellä Valimotie 23 B 3 krs.

Finnish Drift Open 2008.

Palaamme kahden luokan järjestelmään. Luokat Street ja Pro. Kausi alkaa Jääratapäiviltä. Lisätiedot piakkoin www.drift.fi
Suomen monipuolisin ja toimivin drifting -sarja Finnish Drift Open 2008 käsittää kuusi osakilpailua, jotka ajetaan Suomen kaikilla moottoriradoilla.
Sarja ensimmäinen osakilpailu ajetaan Artukaisissa 3.-4.5. Lisätiedot RADALLE.com/drifting,
kauden viralliset kilpailupäivät ovat:

Arukainen 3-4.5
Botniaring 17.5
Kemora 7-8.6
Motopark 5-6.7
Alastaro 19.20.7
Ahvenisto 9-10.8


Jääradalle- kiertue

Jäärata-kiertueen aloitaa 2.2. RADALLE.comin historian pohjoisin tapahtuma `Lasol-jääratapäivä` Keminmaalla. Kiertue jatkuu Jyväskylän lähellä Josemuran radalla Joutsassa 9.2. Kolmas jääratapäivä-tapahtuma on Kantele-järvellä Pukkilassa 16.-17.2. Sisältö on kasvattanut tapahtuman kaksipäiväiseksi.
Ohjelmassa on lauantaina mm. Jää-drifting, jää-katuautospint ja villisikabileet.
Huom! Villisikabileet illalla vain ennakkoon varanneille. Varaukset: Marko Haverinen
+358 400 868 595 tai . Kantele-järvellä Pukkilassa vedetään testimielessä Jää-TimeAttack. Viikonlopun ohjelmaan kuuluu tavan mukaan runsaasti ajoaikaa:Osallistu omalla autolla, Mp:lla, Mönkkärillä, Mk:lla -teemaan. Jääratapäivät jatkuvat 23.2. Hyvinkäällä, 1.3. Sierravuoressa Euralla iltabileineen ja jääratakauden päättää 8.3. Imatra iltabileineen.





Katuautosprint ja kauden nopeimmat kilpailu uutuudet

Kauden 2007 AKK-katuatosprint kokemukset rohkaisivat RADALLE.comia aloittamaan katuautosprint-kauden jo tammikuusta jää-katuautosprintillä. RADALLE.com on toiminut puuttuvana lenkkinä tuning-maailman ja autourheilun välillä. AKK-katuautosprint kehittyy, kaudellla 2008, lähemmäksi oikeaa sprinttiä sääntöineen ja luokkajakoineen Tästä onkin helppo ponkaista suoraan aitoon asfalttirallisprinttiin. Näitä oikeita asfalttirallisprint- kilpailuja ajetaan Suomen vauhdikkaimmassa asfalttirallisprint-sarjassa RADALLE.comin tapahtumissa: 4.5 Artukainen, Turku Sprint yhteistyössä Turun UA:n, 20.7. Alastaron moottoriradalla ja finaali Botniaringillä 24.8., yhteistyössä KrrsUA:n kanssa. Katuautosprinttiä ajettaessa huomattiin, että on selkeä tilaus myös kokonaisille ratakierroksille kelloa vastaan. RADALLE.com tuo kaudella 2008 tämän jo ulkomailla suuren suosion saaneen lajin Suomeen. Käytämme nimeä: `TimeAttack`.

TimeAttack on kilpailu kelloa eli kaikista kovinta vastustajaa vastaan. Kilpailun kulku on verrattavissa F1 aika-ajoihin. TimeAttack RADALLE.comin tapahtumissa kaudella 2008. TimeAttack:iin voit osallistua omalla autolla. Auton säännöt ovat lähes samat kuin Finnish Drift Open 2008 -sarjassa, joten voit osallistua TimeAttack:iin vaikkapa samalla autolla kuin Driftingiin, niin Pro-, kuin Street-luokissa. Lisätietoja saa piakkon: "RADALLE.com tai timeattack.fi".

Lisää tietoa kaudesta 2008 päivitetään jatkuvasti, tarkkaile sivustoa.





c2008