Uutiset

23.2. Jääratapäivä Hyvinkää PERUUTETTU!!!

17.2.2008

PERUUTETTU!!!
PERHETAPAHTUMA HYVINKÄÄN VAUHTIKESKUKSESSA



Vaikka tänä talvena ahventen narraaminen pilkillä on etelä-Suomessa lähes mahdotonta, on Suomen suosituin jääratakiertue tarjonnut elämyksiä runsaalle joukolle jääratakuljettajia ja harrastuksen parissa viihtyville kannustajillekin. Suomen suosituin Jääradalle- kiertue jatkaa 23.2. Hyvinkään Vauhtikeskuksessa.

Joukko luottokuljettajiamme kävivät 16.2. testaamassa radan kunnon. Raportti: Rata on loistavassa kunnossa. Sääolosuhteet ovat kuitenkin epävakaat, joten seuraa mahdollisia muutoksia tapahtuman suhteen nettisivuiltamme.

Ajot vietetään Osallistu omalla -teemalla. Osallistua voit siis autolla, ralli-autolla, moottoripyörällä, tai mönkkärillä. Jääratapäivä vietetään Hyvinkään Vauhtikeskuksessa 1780 metriä pitkällä Rallicross-rada. Ohjelmassa on lauantaina mm. Liukkaan kelin ajoharjoitteliua, autonäyttely, Jää-drifting, ja jää-katuautospint. Päivän ohjelma tarjonta ei varmasti jätä ketään kylmäksi.


Koska päivään mahtuu runsaasti ohjelmaa, tarjoaa se erittäin viihdyttävän ulkoilmapäivän myös niille, jotka tulevat paikan päälle ilman ajoaikomuksia. RADALLE.com suosittelee tapahtumaa lämpimästi lauantaipäivän ohjelmaksi koko perheelle.

Liukkaan kelin ajoharjoittelu.
Suomessa kelit ovat talvisin useasti liukkaat ja varsinkin etelä-Suomessa liukkaus tulee yleensä yllättäin. Näihin yllättäviin tilanteisiin voi varautua esimerkiksi seuraamalla säätiedoituksia, mutta yllättävään tilanteeseen voi varautua vain harjoittelemalla. RADALLE.com jääratapäivillä voit liukastella turvallisissa ja valvotuissa olosuhteissa. Staffimme huolehtii turvallisuudestasi kun harjoittelet. Oman turvallisuutesi takia koulutettu Staffimme turvakatsastaa autosi ja valvoo radalla tapahtumien kulkua varoittaen muita radan käyttäjiä esimerkiksi mahdollisista pyörähdyksistä. Olemme varanneet paikalle myös ammattitaitoista pelastushenkilökuntaa pahimman varalle. Muistathan, että radalla on kypäräpakko.

Jääkatuatosprint
AKK-katuautosprintin talvimuoto Jääkatuatosprint on kerännyt runsaasti milenkiintoa. Tänä talvena uutuutena luokkajako 2- ja 4- vetoiset. Jääkatuautosprinttiin voit osallistua ilmoittamalla katukilvissä olevan katulaillisilla vartustetun autosi ja itsesi infoon. RADALLE.com palkitsee voittajat. Muista kypärä!

Jäädrifting
Jäädrifting on näytösluonteinen kilpailu joka ajetaan yleisön edessä. Kilpailuun voit osallistua ilmoittamalla itsesi infopisteeseen. Parhaat palkitaan. RADALLE.com järjestää kaudella 2008 pohjoismaiden kovatasoisimmat drifting- kilpasarjat. Jääratapäivät ovat loistavia harjoittelumahdollisuuksia tulevan kauden luisuille.

RADALLE.com palkitsee tunnustuspalkinnoilla näyttävimmät kulkupelit.

Järjestäjällä oikeus estää erittäin kovaa meluavan laitteen käyttö alueella.
Samoin siisteys on erittäin tärkeää. Roskat roskikseen ja pahoin vuotavien ajoneuvojen tuonti alueelle kielletty. Järjestäjät pyytää osallistujilta siisteyttä ja asiallista meininkiä jotta tapahtuma saa luvat viranomaisilta seuraavaksikin talveksi.


Aikataulut tulossa.



Yleistä:

Hinnat:
-5€ sisäänpääsy, alle 12-vuotiaat ilmaiseksivanhempien seurassa

-15€ Ratamaksu.


Sijainti:
Hyvinkään Vauhtikeskus
Moottoriurheilukeskus sijaitsee Hausjärventien varressa n. 5 km Hyvinkään keskustasta.


Viralliset radan nettisivut:
http://www.hyua.fi/pages/vauhtipuisto.php

Ajo-ohje:
VT 130 -> Hyvinkää P / Sahanmäki-liittymästä (tie 1430) 5km -> käänny vasempaaan Hausjärvelle päin, Hikiäntie (MT 290) aja n. 200m, rata sijaitsee oikealla puolella.


Muut RATAPÄIVÄT:
-1.3 Euran/sierravuoren tapahtuma tältä viikolta on siirretty/ yhdistetty Pukkila/kantele tapahtumaan tällä päivämäärällä.
Eli 1.3. ajetaan Pukkilassa.

- Imatralla tapahtuman 8.3 järjestelyt etenevät hyvää vauhtia, tiedotamme kelistä ja valmisteluista lähempänä tuota viikonloppua.

Tsekkaa kuvia kauden 2005 Hyvinkään tapahtumasta!!