Uutiset

BAHRAIN INTERNATIONAL MOTORSHOW 24.-27.04.2008

17.2.2008

SUPER MOTORSHOW BAHRAINISSA 24.-27.04.2008









Essen Motorshow-porukka järjestää autonäyttelyilotulituksen BAHRAINISSA huhtikuun lopulla. Luvassa on kaikkien aikojen autonäyttely öljymiljonäärien luvatussa maassa.



Automaailma on saanut huomata lähi-idän kasvavan halun olla mukana moottoriurheilun saralla. Näistä hyviä esimerkkejä Bahrainissa järjestettävä F1 osakilpailu, sekä automarkkinoiden huima kasvu. Superautot menevät tietysti sinne missä rahaa on.

Pääorganisaationa tapahtumassa toimii BCEA(Bahrain Convention & Exhibition Authority). Tapahtuma järjestetään Bahrainin kansainvälisessä messukeskuksessa(BIEC). Bahrainin Motorshow:n järjestäjät kertovat tapahtuman olevan suurin koskaan lähi-idän alueella järjestetty auto- ja moottoriurheilu tapahtuma. Tämän voi uskoa, sillä näyttelyalue on suuruudeltaan yli 17 000 neliömetriä ja koko tila on varattu näytteilleasettajien käyttöön.



Powered by: Essen Motor Show - Messe Essen, the name behid successful motor show worldwide. Essen Motorshow:n järjestäjätaho on myös mukana toteuttamassa tätä lähi-idän pysyttävää autoharrastusspektaakkelia. Messe Essen henkilöstöllä on kokemusta maailmanlaajuisten autoharrastustapahtumien järjestämisestä jo viimeisen 40 vuoden ajalta. Messe Essen Crew tietää mitä onnistuneelta messutapahtumalta vaaditaan. Tähän kokemukseen luottaa myös Bahrainin messuorganisaatio.

Bahrainin autonäyttely ei tarjoa vain mahdollisuutta esitellä omaa autoa messuvieraille, vaan se tarjoaa myös näytös- ja koeajo mahdollisuuden Bahrain International Circuitilla. Bahrainin autonäyttelyssä lisäksi hummeriajo Bahrainin moottoriradalla, Drag-racing lähtöjä, Rakennettuja auto ja esittelytilaisuuksia, Maastoautorata, Autoiluseminaareja suurissa kokoustiloissa ja tietysti nykyaikasten tapahtumien mukaisesti myös Konsertteja.

Messukeskus sijaitsee aivan keskustan tuntumassa, vain n.5 minuutin ajomatkan päässä kaikista keskustan hotelleista. Keskustan alueelta löytyy myös hurja määrä ostoskeskuksia ja ravintoloita.

Niin ja Lennot paikanpäälle 715e + Hotellimaksut
-Ebookersin kautta varattuna.


LISÄTIETOJA:

Tapahtumaesite »

BAHRAIN MOTOR SHOW »

MESSE-ESSEN »

Bahrainin messukeskus »



Kovimman autoharrastusfanit viettävät samalla perheen kanssa mukavan aurinkoloman...