Uutiset

Babehaku Käynnissä!!!

27.2.2008
















Babehaku käynnissä

Etsimme joukkoomme reippaita ja edustavia tyttöjä promoamaan toimintaamme.
Kauniit tytöt ovat aina kuuluneet upeiden autojen seuraan, niin myös RADALLE.com BABEt ovat tärkeä osa RADALLE.com tapahtumia. BABEt sulostuttavat varikkoamme, palkintojenjakoa sekä tietenkin myös valokuvakokoelmiamme tapahtumien jälkeen. Ja mikä parasta, tähän tehtävään ei vaadita aikaisempaa esiintymiskokemusta.

Mistä on kyse?
RADALLE.com BABE:na toimiminen on kesäisin monen tytön unelmapuuhaa. Missä muualla voi nauttia yhtä täydellisistä päivistä? Laittaa itsensä nätiksi heti aamusta, kerätä ihailevia katseita sekä salaman räpsyjä ja pitää hauskaa hyvässä seurassa iltaan asti vilkkailla kisavarikoilla. Monissa tapahtumissa myös bileet joten päivän ei tarvitse loppua vielä siihenkään kun itse ratatapahtuma loppuu. Lisäksi RADALLE.com BABE:na toimiminen avaa monia ovia. Olemme toteuttaneet tapahtumissamme esimerkiksi Gti tyttö -osakilpailuja. Tyttömme ovat saaneet lukuisia työtarjouksia edustamisten ja promoamisten lisäksi myös mallimaailmasta. Olemme auttaneet ahkerimpia RADALLE.com BABE:ja myös missikisoihin sekä erilaisiin lehtikuvauksiin, mm. Tuning.fi sekä Gti-magazine. Hyvänä esimerkkinä vuoden 2007 Gti-tyttö äänestyksen kolmen kärkeen sijoittuneista kaksi tyttöä oli jo meidän tapahtumistamme autokansalle tuttuja.

Nyt juuri sinulla on mahdollisuus hakea mukaan RADALLE.com toimintaan
RADALLE.com BABE:ja nähdään tällä kaudella messuilla (Auto & Motor Show Turku, Hot Rod & Rock Show, 100+ Motor Show, Hifi & Tuning Show Oulu), erilaisissa promootiotapahtumissa, omilla ratapäivillämme ja festareillamme, suosituilla Virtuaaliratapäivillä circuit.fi tiloissa Helsingissä sekä erilaisissa yhteistyötapahtumissamme. Tapahtumia järjestetään ympäri Suomen, joten asuinpaikkakunnallasi ei ole merkitystä. Voit osallistua vain niihin tapahtumiin jotka tuomme lähelle sinua tai vaihtoehtoisesti kaikkiin ja varmistat näin itsellesi Ahkerin BABE 2008 palkinnon kauden lopussa. Jos olet 16-vuotta täyttänyt, iloinen, sosiaalinen ja vieläpä näyttävistä autoista kiinnostunut, olet mahdollisesti löytänyt oman paikkasi. Nyt on sinun vuorosi vakuuttaa meidät. Kuvausten perusteella valitaan osa Kauden 2008 RADALLE.com BABE:ista sekä muista edustajista.

Ole nopea ja varmista paikkasi joukossamme
Järjestämme RADALLE.com BABE-kuvaukset 16.3. sunnuntaina Helsingissä joihin kaikki halukkaat BABE:t ovat tervetulleita, niin vanhat kuin uudetkin hakijat. Eli jos olet jo aikaisempina vuosina toiminut RADALLE.com BABE:na, kannattaa silti laittaa hakemus, tulla kuvauksiin ja varmistaa paikkasi ensi kaudelle. Samoin kaikki ne innokkaat tytöt jotka ovat laittaneet hakemuksensa sähköpostitse, tätä ei kannata jättää väliin. Kuvaajana toimii kokenut ammattikuvaaja Jukka Vatanen, käy katsomassa Jukan galleriaa osoitteessa www.jukkavatanen.com. Kuvauksessa toimii apuna myös entinen ammattimalli. Ammattimaista meininkiä siis luvassa, eikä bikinikuviinkaan tarvitse suostua, jos siltä tuntuu - pääasia on reipas asenne ja iloinen mieli!

Kuvaukset sunnuntaina 16.3. klo 12 alkaen
Kuvauksiin mahtuu vain rajallinen määrä kuvattavia, hakemukseen kuvansa liittäneet ovat luonnollisesti etusijalla. Tytöt kuvataan ilmoittautumisjärjestyksessä. Kuvauspaikan sijainti on Circuit.fi viihtymiskeskus Helsingin Pitäjänmäessä osoitteessa Valimotie 23 B, kolmas kerros.

*Ota 2 eri vaatekokonaisuutta kenkineen mukaan, sekä mahdollisesti myös bikinit.
*Tee hyvä meikki - tärkeää tasainen pohja (mielellään astetta vaaleampi kuin liian tumma) ja suhteellisen vahva silmämeikki. Meikkaukseen saa apua paikan päällä - mutta omat meikit mukaan
*Hiukset vapaana (saa olla esim. kiharrettuina)
*Rusketuksen hankkiminen suotavaa, esim. solarium tai suihkurusketus (huom. suihkurusketus ei pysy siistinä yleensä montaa päivää)
*Varmista, että olet muutenkin siisti (esim. kynnet huolitellut)

Kuvauksiin ilmoittautumiset hakemuksella 13.3. mennessä.
Parhaat kuvat tullaan laittamaan RADALLE.com galleriaan ja kuvia voidaan käyttää myös RADALLE.com markkinointimateriaaleissa. Kuvatut tytöt voivat vapaasti pyytää kuvia omaan käyttöönsä.

» Täytä tästä hakulomake! ja kaikki kentät!!

Tässä vielä linkkejä RADALLE.com BABE-gallerioihin

BABEt Alastarolla 17.6.-06 by Hans Lehtinen

BABEt Ahvenistolla 9.6.-07

BABEt Ahvenistolla 11.8.-07