Uutiset

Drifting Shakedown Alastaro 20.4.

14.4.2008

Drifting Shakedown 20.4. Alastaron moottoriradalla

Mitä??
Niinpä. Nyt se on sitten alkanut. RADALLE.comin Drifting kausi 2008. Shakedown on kaluston testausta, fiilisten hakemista, lajin harjoittelua, paineiden purkua, kilpakumppaneihin tutustumista sekä heidän taitojensa punnitsemista. Päivä alkaa Drifting tuomarikoulutksella kello 12.00. Kaikkien lajista kiinnostuneiden kannattaa olla paikalla. Erityisesti kuljettajien. Viime vuosien Suomalaiset Drifting -legendat ovat paikan päällä treenamassa ja säätämässä ja heiltä kannattaa kysellä sekä vinkkejä että neuvoja. Päivän aikana on mahdollisuus testata teoriaa käytännössäkin. Ja radalla alkaa kauden drift-kenraaliharjoitukset kello 17.00. Tilaisuudessa jaetaan myös sarjojen tarroja.
Missä??
Alastaron moottoriradalla.
Milloin??
20.4. kello 12.00 -17.00 teoriaa ja rata auki kello 17.00 - 20.00. Tämä päivä on hyvä päivä vaikkapa aloittaa driftaaminen. Merkkaappa se siis kalenteriisi.
Miten??
Sinä B-kortillinen, autosi joko street- tai pro- sääntöjemme mukainen. Ilmoittaudu osoitteeseen drifting@radalle.com. Yleisölle vapaa pääsy, mutta kuljettajille osallistujakatto radalla. Jotta aikaa ja tilaa riittää... Autot turvakatsastetaan paikan päällä. Ja kypärä päähän.
Kenelle??
Sinulle. FDO:n Street kuski - joka olet ilmoittautumisen sarjaan hoitanut. FPDA Pro kuski - joka olet sekä sarjaan, että Artukaisiin ilmoittautunut. Ilmoittautumisen voit hoitaa paikan päällä.